Hvordan logge inn på Min Sky Bredbånd

October 9

Hvordan logge inn på Min Sky Bredbånd


Sky er en TV og Internett-selskap basert både i Storbritannia og i Irland. Hvis du har Sky for din bredbåndstjeneste, kan du gå til deres hjemmeside og logge inn på din egen konto. Der kan du se og betale regningen, gjøre endringer i tjenesten og få kundeservice eller hjelp for andre problemer du har. Du kan bruke det samme området for å logge inn om du er i Storbritannia eller Irland.

Bruksanvisning

1 Gå til Sky nettstedet oppført i ressurser. Dette er standard, UK nettstedet. Hvis du befinner deg i Irland, klikk på "Republic of Ireland" på toppen av skjermen.

2 Klikk "Logg inn" under "Allerede Sky kunde?" i øvre høyre hjørne av skjermen. En gjennomsiktig boks vil komme opp med innloggings alternativer.

3 Logg inn ved hjelp av ett av to alternativer. Bruk din Sky TV eller Internett-ID og passord for å logge inn på nettstedet. Eller logg inn med opplysninger om deg selv, inkludert navn og etternavn, huset ditt navn og nummer, ditt postnummer, og detaljer om kredittkortet du bruker for Sky service. Klikk på "Logg inn" for begge alternativene for å logge inn på Sky.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com