Ferier på Pistol Shooting Training Schools

December 27

Ferier på Pistol Shooting Training Schools


Skyting skoler, mer formelt kjent som skytevåpen akademier, kan være verdt investeringen for noen som ønsker å lære enten det grunnleggende eller mer avanserte teknikker for å skyte en pistol og andre våpen. Mange akademier vare i flere dager, og finner sted i avsidesliggende steder, som gjør det mulig å gjøre en ferie ut av skytevåpen trening. Hvis skyting våpen hele dagen er ideen om en ferie, vil du sannsynligvis gjøre det bra; mange kurs er ganske strenge og satt i lange timer på hver treningsdag.

skoler

Mens geografi og tilbud kan variere litt for forskjellige skyting skoler, målet for de fleste skoleledere er å lære deg de ferdighetene du trenger for å beskytte deg og din familie. Foran syne skytevåpen opplæring er en velkjent skole, med steder i Nevada og Alaska. Håndvåpen kurs inkluderer ferdighetsbyggerkurs, defensive håndvåpen kurs og en taktisk scenarier kurs. En annen industrileder er Gunsite Academy, som ligger i Arizona. Kursene omfatter en defensiv pistol selvfølgelig damene pistol kurs og avanserte pistol ferdigheter kurs. Thunder Ranch i Oregon er også godt kjent, og tilbyr en defensiv revolver selvfølgelig defensiv skjult bære og defensive håndvåpen kurs.

Søknadsprosess

For å bli tatt inn i et skytevåpen opplæring på skolen, skoler krever et program og noen støttemateriell. Vanligvis skoler krever at du vise bevis på at du enten ikke har et kriminelt rulleblad, at du er medlem av rettshåndhevelse, eller at du er autorisert til å bære et skjult våpen. De fleste skoler krever også at du sender en kopi av førerkort og annen personlig informasjon. En betydelig depositum på balansen for kurset er vanligvis nødvendig.

Overnatting

Med unntak av tema "skoler" som USA kavaleriskolen og jakt / læring utflukter, de fleste opplæringsakademier krever at du holder deg utenfor campus, selv om kurset varer i flere dager. De fleste vil gi kontaktinformasjon for de nærmeste hotell eller leiligheter, men det er opp til deg å bestille rom. Siden mange skoler er på landsbygda, er det begrenset hotellrommene og du bør bestille så tidlig som mulig. RV parker er et annet alternativ for kursdeltakere, og noen steder selv gi private camping for sine kunder.

Hva skal man ta med

De fleste skoler krever at du tar med din egen pistol, og ofte anbefaler at du tar en sikkerhetskopi pistol. Shipping disse tingene på et fly kan være vanskelig, så hvis du flyr, må du ta kontakt med flyselskapet for å finne ut deres politikk på å bringe din pistol i bagasjen. En av de viktigste tingene å bringe, ifølge skytevåpen instruktør Patrick Rogers, er en god holdning. Hvis dette er første gang på skytebanen, har du mye å lære. Hvis du kjenner deg igjen i en pistol allerede, benytte anledningen til å lære en ny måte å gjøre en gammel ting. Prøv ut teknikker lært på skolen, i hvert fall mens du er der, og senere bestemmer om du kommer til å adoptere dem som din egen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com