Hvordan lage feller for Anole Lizards

April 11

Hvordan lage feller for Anole Lizards


Anole øgler er felles for store deler av det sørlige USA og har lenge vært anerkjent som gunstige insekt eaters i hjem habitater. Av denne grunn har de blitt populære blant huseiere som tar anoles fra sine leveområder for å plassere i hagen for å kvitte seg med skadelige insekter. Selv lettest å fange ved å ta tak i dem som de abbor på trær om natten, er det også mulig å lage små, enkle feller for øgler laget av vev bokser.

Bruksanvisning

Empty a tissue box of all tissues, taking care not to rip the plastic covering that allows one tissue at a time to dispense. 1 Tøm en vev boksen i alle vev, tar seg ikke å rive plast dekker som gjør en vev av gangen for å dispensere. Hvis belegget er dratt, erstatte den ved å dekke toppen av beholderen med plastfolie og skjære et lite hull i midten av den. Hullet skal ikke berøre papp, fordi mens anoles kan klatre på papp, de kan ikke gripe plastfolie.

Place several small insects inside the tissue box. 2 Plasser flere små insekter inne i boksen vev. Crickets og mygg fungerer godt for dette formålet. De vil fungere som agn for de små øgler. Disse insektene kan kreve erstatning hvert par timer som de hoppe unna eller dø. Du kan også plassere noe skitt eller annet sengetøy i boksen å gjøre det synes potensielt mer naturlig å øgle du lokkemat.

Place the trap in a shady area outside where there is a known population of anoles. 3 Plasser fellen i et skyggefullt område utenfor hvor det er en kjent populasjon av anoles. Ikke la felle for å motta direkte sollys for at du ved et uhell dreper dem mot overoppheting. Vanligvis vil bunnen av et tre eller under en busk fungere godt, da disse er steder hvor anoles naturlig samles.

Check the trap every hour or so. 4 Sjekk fellen hver time eller så. Jo oftere du sjekke, jo bedre sjanse har du for å finne en før de er i stand til å finne en måte å unnslippe. Hvis du finner en, dekker hullet i plast med hånden eller med et stykke papir eller plast og umiddelbart flytte til det ønskede området. Ikke la øgle å tilbringe lange mengder tid i boksen, som det vil bli stresset, noe som kan føre til helseproblemer.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com