Hvordan passere Parallel parking

September 16

Hvordan passere Parallel parking


Lukeparkering en bil mellom to andre biler krever øvelse og dyktighet. Mange stater har lukeparkering som en del av fører test for å få en lisens. Å vite hvordan du gjør dette gir sjåfører med flere alternativer for parkering. For eksempel, i stedet for å kjøre til en annen gate for å finne parkeringsplass, kan du parkere på en plass mellom to biler. De fleste statene krever lukeparkering på førerprøven. På denne måten sjåfører vet hvordan riktig dra nytte av alle parkeringsmuligheter. Det reduserer også antall parkeringsplasser som trengs. Den lokale Department of Motor Vehicles kan fortelle deg om lukeparkering er inkludert på statens test. For eksempel, Florida fjernet lukeparkering fra fører test i 1990.

Bruksanvisning

1 Trekk opp parallelt ved siden av bilen foran den åpne plassen. Trekk opp ved siden av bilen som om de var i neste kjørefelt, slik at om en tre fots plass mellom deg og bilen (se tutorial oppført i Resources). Bilen og hjulene skal være rett. Bilen du trekker opp ved siden av bør også være rett. Hvis det ikke er det, finne et annet sted. I tillegg bør fronten av bilen din står overfor samme retning som bilen du trekker opp sammen med.

2 Drei rattet helt til høyre for å flytte bilen tilbake til fortauskanten. Slå hjulet den andre veien vil sette deg ut lenger ut i gaten, og muligens andre kjørefelt. Skift bilen i revers. Sakte lette ut av brems og tilbake inn i rommet. Holder bremsen når den bakre enden av bilen er på plass. Hold et øye på fortauskanten og bilen bak deg ved hjelp av speil.

3 Cut, eller slå raskt, rattet igjen og sakte la av bremse å flytte fronten av bilen inn i rommet. Hold bilen i revers. Back bilen resten av veien inn i rommet. Må stater mandat du la bare 12 inches eller mindre plass mellom bilen og fortauskanten. Rett rattet. Sett bilen i parken og slå av motoren.

En praksis lukeparkering flere ganger før testen. Gå ut å kjøre, med en lisensiert driver og din lærendes tillatelse. Se etter parallelle parkeringsmuligheter. A vanligste stedene å finne parallelle parkerings åpninger er boligsidegatene. Se etter en gate med lite trafikk. Du kan også lage din egen lukeparkering "kurs" ved å parkere to biler på samme side av en gate og forlate en parkeringsplass i mellom. Prøv å øve lukeparkering i ulike værforhold og tider på dagen.

2 Finn et sted å lukeparkere i løpet av testen. Din instruktør vil fortelle deg hvor du skal gå på test (eksempel: Ta til høyre ned Main Street og lukeparkere). Instruktøren kjenner området og hvor plassene er plassert, men du må holde øye ut for et godt øye. Hvis du ser en, peke det ut til instruktøren ved høflig spør om de ønsker å demonstrere lukeparkering bruker det punktet.

3 Fullfør fremgangsmåten i punkt 1 til lukeparkere.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com