Hvordan bygge en Wood Fire Pizza Oven

April 18

Hvordan bygge en Wood Fire Pizza Oven


Flammene av en tre-fire gir en unik smak til mat som er vanskelig å motstå. Vedfyrt pizza er en deilig godbit som du kan nyte fra din egen bakgård med en leire utendørs ovn. For den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer, sette sammen en leire, er vedfyrt ovn en relativt grei og enkel oppgave. Med riktig utførelse, kan du nyte hjemmelaget pizza fra din egen bakgård ovn som helst dag i uken.

Bruksanvisning

1 Jevnt sette opp en trepall i en utendørs sted som er minst 10 meters avstand fra vegetasjon på alle kanter.

2 Dekk pallen med røde mursteiner ved hjelp av et enhetlig mønster. Bare et enkelt lag av teglstein er nødvendig.

3 Fukt sand slik at den holder sammen og kan lett formes.

4 Hell sand på de røde mursteinene og forme det til en halvkule. Gjør dette sand halvkule så stor som du ønsker innsiden av ovnen skal være. Sanden Strukturen vil virke som en støtte for senere trinn.

5 Fukt ark med avis og bruke dem til å dekke sand halvkule.

6 Dekk avisen med leire. Prøv å bruke så få biter av leire som mulig for å dekke sand halvkule. Sikt på en tykkelse på 3 inches. Pass på at skjøtene mellom bitene av leire er tett støpt sammen med hendene. Bruk hendene til å glatte leire utvendig.

7. La leire tørke i tre til fire timer.

8 skjære ut en buet åpning i leire ved hjelp av et verktøy kniv. For at ovnen skal fungere ordentlig, må toppen av åpningen nå to tredjedeler av veien opp høyden på ovnen.

9 La leire tørke i ytterligere tre til fire timer, og deretter komme inn i ovnen og trekke ut alle de tørket sand og avis. La leire kuppel kur fullt i ca en uke før du starter din første brannen inne i ovnen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com