Hvordan Resaw Oak Wood

July 14

Hvordan Resaw Oak Wood


Resawn trelast er tre som er kjørt gjennom en sag sidelengs etter at den er dukket opp. Teknikken maksimerer tre bruk ved å splitte eksisterende tre inn tynnere stykker. Du kan resaw eik boards opp til ca 6 inches i bredden før de når begrensningene normale trearbeid sager. Men du kan bruke et bord sag og en båndsag sammen, for å resaw mest eik trelast.

Bruksanvisning

1. Mål tykkelsen av trelast. Sett gjerdet på tabellen så å splitte at måling i to. For eksempel, hvis du kommer til å resaw 3/4 tommers trelast, sette gjerdet nøyaktig 3/8 tommer fra midten av bladet til gjerdet.

2 sveiv det store hjulet på forsiden av bordet så med urviseren for å løfte bladet så høyt som mulig.

3 Stå trelast på sin kant bak bladet mot gjerdet. Slå på sagen.

4 Skyv tømmer inn sagen med høyre hånd på toppen mens du holder ansiktet av trelast mot gjerdet med venstre hånd. Bladet vil forsvinne inn i skogbrynet. Fortsett å skyve til trelast helt har passert over skiven og kommer ut på baksiden.

5 Vend trelast opp ned slik at kutt du har gjort er vendt rett opp. Kjør styret gjennom sagen på samme måte som før. Slå av sagen.

6 Slå på båndsag. Angi at slutten av trelast bak bladet. Rett bladet med to kutt som du har gjort på bordet så. Skyv trelast gjennom båndsagblad, ved hjelp av tabellen så kutt som guider, som du skjære gjennom de resterende tre tabellen sagbladet kunne ikke nå.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com