Hvordan erstatte en Sirius Radio antenne på en Saturn Ion2

April 23

Hvordan erstatte en Sirius Radio antenne på en Saturn Ion2


Den magnetiske mount antennen din SIRIUS radio er avgjørende for å motta SIRIUS signal. Den mottar en digital overføring fra Sirius-satellitter som kretser Nord-Amerika og overføringer som signal til mottakeren plassert på dashbordet eller inni bilen SIRIUS-klar lydanlegg. Selv robust bygget, trenger SIRIUS antenner innimellom får skadet og må byttes. Den vanlige årsaken til skaden er en kuttet eller frynset antennekabelen. Dette kan skje hvis antennen gnir mot en bart metall skott, hengslene eller andre hindringer. Noen Sirius-antenner er også utsatt for vannskade.

Bruksanvisning

1 Bekreft at problemet med SIRIUS radio er forårsaket av en defekt antenne. For å gjøre dette, melodi til noen SIRIUS kanal. Hvis radioen viser meldingen "antenne" eller "Antenna ikke oppdaget" da har du en defekt antenne eller antennetilkoblingen. Hvis du ser en annen melding vises, ta kontakt med SIRIUS radio "User Guide" for å finne ut hva som forårsaker problemet.

2 Kontroller antennetilkoblingen til SIRIUS radio. Din SIRIUS antenne festes til ANT-kontakten på SIRIUS radio, eller ettermarkedet SIRIUS tuner. Hvis tilkoblingen er løs, kan du være i stand til å løse problemet ved å stramme den. Hvis antennen er riktig koblet, bekrefter dette at det er et problem med SIRIUS antenne og du må erstatte det.

3 Kjøp en erstatning SIRIUS antenne fra parabol radio forhandler, eller online. Du kan kjøpe en ny eller renovert antenne avhengig av budsjettet.

4 Fjern den originale antennen fra taket av Saturn. SIRIUS antenne er magnetisk, men den beskyttende plast "hale" holder seg til taket med lim. Rengjør eventuelle limrester med alkohol kluter for å forberede for å feste den nye antennen. Fjern kabelen fra den gamle antennen. Dette vil slange ned bak på bilen, gjennom oppstart og inn i kupeen under teppet og bak interiør. Kast den gamle kabelen.

5 Fest erstatnings SIRIUS antenne på taket av bilen. Det er magnetisk, så det bør feste enkelt og godt. Kontroller at antennen har en klar, uhindret utsikt mot himmelen over. Ikke plasser den for nær andre antenner, takgrinder, eller andre hindringer. Fjern baksiden av den medfølgende plast "hale" og stikke den ned for å beskytte de første par inches av din antennekabel.

6 Åpne bagasje av Saturn. Før kabelen inne og gjennom det indre trim inn i kupéen. Kabelen bør lett komme bak på SIRIUS radio eller SIRIUS-klar bilen lydsystem. Plugg SIRIUS antennekabelen til baksiden av din SIRIUS radio, i kontakten merket "ANT"

7 Slå på SIRIUS radio og melodi til noen kanal. Hvis du kan høre lyd, og ikke mottar noen advarsler, vil dette bekrefte at den nye antennen fungerer som den skal.

8 Begynn å skjule antennekabelen fra visningen. Start på taket hvor du monterte den magnetiske antennen. Brette kabelen inn i gummi molding rundt bilens bakrute, med en plast kniv eller kredittkort. Gummiweather vil holde kabelen på en sikker måte.

9 Bruk kabel rydder for å feste kabelen i bagasjerommet på bilen og hindre den fra snagging eller gni mot innvendige hengsler eller metalldeler. Skjule kabelen under tepper eller bak interiør. Du kan bruke plast kniv eller kredittkort for å løfte trim nok til å stikke kabelen inne.

10 Hide kabelen som fører gjennom det indre hytta bak interiørpaneler eller under tepper. Du skal lett kunne gjøre kabelen helt usynlig. Bruk kabel rydder for å rydde eventuelle løse kabellengder og skjule dem bak dashbordet. Pass på at ingen kabel forstyrrer pedaler, tannhjul eller andre kjøretøy kontroll.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com