Barne Scooter Feilsøking

November 28

Barne Scooter Feilsøking


Mange barne scootere er elektrisk. De er operere med et batteri, og kan justeres til å gå forskjellige hastigheter uten å måtte bruke foten. Mange scootere krever en startpris på ca 18 timer, og krever ca 12 timer for hvert påfølgende kostnad for å tillate ca 40 minutter kjøretid. Oppladbare scooter batterier er begrenset; mange kan bare lades ca 250 ganger. Etter det må du kjøpe et nytt batteri.

Bruksanvisning

1 Lad scooter for det anbefalte antall timer i et strømuttak. Endre strømuttaket, for å sikre at uttaket sist ble brukt er ikke årsaken til problemet. Mange scootere krever 10 til 12 timer ladetid.

2 Kick starte scooteren hvis motoren ikke slår seg på eller delta. Å sparke starte, manuelt kjøre scooter ned gaten inntil tre miles per time, alt mens det legges press på gass bar knyttet til scooter styret.

3 Sjekk for løse forbindelser under dekk plate hvis motoren ikke starter. Slå av scooter. Snu scooter over og bruk en stjerneskrutrekker til å løsne skruene som holder ned dekselet. Når du har tilgang til batteripolene og omkringliggende tilkoblinger, må du kontrollere at koblingene er tette og sikkert.

4 Tilbake scooter hvis strømmen slås av etter start. Først slå av scooteren, og trykk på reset-knappen. Plasseringen av reset-knappen varierer. I Razor scootere det er under dekk plate.

5 Kontroller kjedestrammingen hvis scooter batteriet utlades kort tid etter å ha blitt fulladet, er kjedet kommer av eller er det en skrapelyd eller kjedet. Når kjedet er for stramt, har scooteren til å arbeide hardere, noe som setter en belastning på batteriet. Kjeden er plassert på baksiden dekket. spinne manuelt bakdekket for å sikre at bevegelsen ikke er innsnevret av en kjede. Ta kontakt med produsenten for å få instruksjoner om hvordan du kan justere kjedestrammingen og hva tilstrekkelig mengde spenning kan være.

6 Kontroller lufttrykket i forhjulet. En flat forhjul vil belastningen på batteriet og føre den til å utarme raskere.

7 Løft scooter opp og manuelt spinne bakhjulet fire ganger uten motstand å fikse et bakhjul som ikke beveger seg.

8 Sett sikringen hvis produktet stopper mens du er på. En brent sikring vil stenge scooter ned. For å sjekke sikringen, snu scooter over og ta av dekselet. Sjekk sikringen for en brent lukt eller svart farge. Hvis brent, bytt sikring.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com