Tegn på en utro kone

January 4

Tegn på en utro kone


Hvis du mistenker at din kone er ikke hedre ditt ekteskap løfter, er det sannsynligvis ikke vil gjøre mye godt å spørre henne, spesielt hvis dine mistanker er basert hovedsakelig på følelser i stedet for fakta. Når du har gjort deg kjent med advarselen tegn på en utro kone, kan du bestemme om din frykt er forlagt eller om det er på tide å ta skritt for å finne hardere bevis, for eksempel ansette en privat etterforsker.

Hennes Grooming vaner endres drastisk

Selv om du sikkert har alltid funnet din kone attraktiv, kanskje hun har lagt inn en "komfortabel" fase etter et par års ekteskap. Denne fasen kan innebære færre frisørtimer eller pedikyr mens du både spart opp for en ned betaling på et hus eller mindre tid på å jobbe ut eller barbering bena for året etter første barns fødsel. Dette er normale endringer som kanskje ikke har selv plaget deg, så hvis hun gjenopptar sin single-jente grooming vaner tilsynelatende ut av ingenting, kan hun prøver å imponere noen andre. Dette skiltet alene ikke peke på juks, men du bør se etter andre muligens mindre synlige hvis hennes grooming rutine brått spark i høygir. Et annet tegn i denne kategorien: kjøpe undertøy.

Hun viser en uventet Interessen Personvern i Technology

Hvis din kone har alltid vært nonchalant om datamaskinen eller uforsiktig med lading hennes telefon, kan en plutselig endring i disse atferd indikerer juks. En utro kone kunne passord låse telefonen hennes og holde den i nærheten alltid, passord låse henne laptop, sette opp sin nettleser til å automatisk slette sin historie og endre hennes sosiale medier passord e-post og. Hvis hun er typen til å kjøpe høy musikk ringetoner, men nå kan du aldri høre disse ringetoner, hun er nok holde henne telefonen på lydløs fordi hun ikke ønsker å vite når eller hvor ofte hun får samtaler eller tekster. Hvis du er vant til å høre henne skravle bort på telefonen, men nå er hun forlater rommet for å snakke, du har identifisert en annen mulig tegn på juks. Du har sannsynligvis mange av din kones familie og nærmeste venninne telefonnumrene; hvis ikke, se på deres sosiale medier profiler, som kan føre dem. Gå over telefonregningen og se etter tall som ikke er hennes venner eller familie. Merk spesielt kaller hun gjorde på kvelder hun gikk ut uten deg. Konfrontere henne hvis du finner et telefonkort. Hvis hun har en mobiltelefon, er det ingen grunn til å ha et telefonkort.

Hun er plutselig en arbeids- eller Hobby-holic

Om din kone tilbringer dagene bygge sin karriere eller byggestein tårn med barn, er det mistenkelig om hun begynner å finne grunner til å være borte fra hjemmet signifikant oftere. Selv om du ikke kan misunne henne en ny hobby eller sette i lengre dager på jobb i håp om en kampanje, hvis du aldri kan nå henne i disse tider så hun kan bli fibbing om hennes oppholdssted. Hvis hun begynner å kjøre ærend uten barn til tider når hun normalt ville ta dem med henne, er dette også et rødt flagg. Tilsvarende fjerne spedbarn eller barn booster seter når hun går ut kan også være et tegn på juks, som er uttak av kontanter i minibank når hun er ute i stedet for å bruke sjekk kort.

Hun Mangler interesse for henne Husband

Hvis du alltid har delt hendelsene i arbeidsdagen med din kone, er det et rødt flagg hvis øynene begynner glass over når du begynner å snakke. Dette indikerer at din kone har mistet interessen for deg, og legger mindre innsats i å opprettholde forholdet. Andre røde flagg inkluderer en kraftig nedgang av i hyppigheten av fysisk intimitet, sove separat, moodier atferd, hyppigere kritikk, mindre hyppig diskusjon om fremtidige planer, generell unngåelse og lytte til musikk hun ikke dele med deg, spesielt romantiske sanger. Også, hvis hun arrangerer hyppige jenter-bare utflukter eller hun insisterer på å kjøre ærend alene, kan hun være inkludert noen andre i hennes planer som hun ikke vil at du skal møte.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com