Pink Pirate Party Ideas

March 13

Pink Pirate Party Ideas


Små jenter elsker pirater også, og med en rosa pirat tema de kan være spennende og feminin på samme tid. Flott for en bursdag eller en pyjamasfest, er den rosa Piratpartiet som mye moro for foreldre å organisere som det er for jenter å delta.

Supplies

Alle slags rosa pirat eller rosa hodeskalle element tenkelig er tilgjengelig fra partiet og nyheten leverandører, fra partiet forsyninger pakker med disponibel tallerkener og kopper, ballonger og centre, til prinsesse skattekister, sverd, pirat hatter, mynt vesker, bandannas, glitter tatoveringer og mye mer. Dominerer farger er rosa, svart og hvitt (for hodeskaller), så hvis du velger bare å kjøpe noen elementer i linjen i stedet for en fest pakke, konsentrere seg om disse fargene for streamere og ballonger samt mat (for eksempel sort , rosa og hvite gelé bønner). Du kan selvfølgelig gjøre din egen variant av skallen design for invitasjoner og bannere. For eldre preteens, kjøpe noen rosa bandannas og dollar-butikken svart øye patcher og bruke dem som rosa pirat antrekk som gjestene kan bruke under festen. Aksje opp med rosa fjær, rhinestones, paljetter og håndverk perler fra håndverk butikken for øyet patcher og rosa og hvitt stoff maling for bandannas.

Skattejakt

Ingen Piratpartiet er verdig navnet uten en skattejakt, som kan tilpasses den rosa sjørøvertema på morsomme måter. Du kan enten plante skrevet ledetråder, som med den tradisjonelle gatefeier jakten, eller lage et skattekart for jentene å tyde. På slutten av jakten må det være skatt å oppdage. Lag en enkel rosa pirat brystet ved å kutte rundt tre sider av en pappeske og dekker den med rosa papir. Fyll boksen opp med tyvegods i form av gull-innpakket mynter, godteri halskjeder og bijouteri fra en brukt eller nyhet butikken. Hvis du vil, kan du dele jentene opp i to lag, og avhengig av hva teamet får til skatten først eller har de fleste elementene på slutten av en tildelte tid får en premie. For eksempel blir det tapende laget de bortførte fra de andre jentene, og har til å male sine negler!

Pink Pirate Cake

Det er mange alternativer for en rosa pirat bursdag kake, og starter med en svart eller rosa-avkjølt kake med rosa pirat hodeskalle og crossbones på den. Du kan kopiere bildet fra en av detaljhandel elementer, eller rett og slett lage en hodeskalle og crossbones bilde med en rosa sløyfe eller en klut og svart øyelapp, hjerteformede øyne og / eller et smil. Et annet alternativ er å gjøre en rosa-frostet versjon av en tyvegods fylt skattekiste kake (tradisjonelt brun eller svart). Den rosa pirat tema gir mange fantastiske kake alternativer, så får inspirasjon eller instruksjoner ved å se på områder som Kuleste bursdagskaker (se Resources).


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com