Hvordan bruke L'Oreal Hjem microdermabrasion kits

May 15

Hvordan bruke L'Oreal Hjem microdermabrasion kits


L'Oreal hjem microdermabrasion kits bruke noen av de samme krystallene som leger jobbe med når de gir dette hudfarge rende prosedyre. Du må fortsatt bruke produktene riktig og regelmessig hvis du ønsker å se resultater.

Bruksanvisning

1 Snakk med din hudlege før du starter noen hjem microdermabrasion program hvis du har eksem, rosacea eller andre hud tilstand. Du kan ha suksess med hjem programmer fordi de ikke irritere huden din så mye som profesjonell behandling.

2 Vask ansiktet i morgen som vanlig, selv om ikke bruk såpe eller renseprodukter. Tørk ansiktet ditt ved å klappe den med en vaskeklut. Bruk varmt vann for å åpne opp porene for en mer effektiv microdermabrasion behandling.

3 Klem en liten mengde av L'Oreal lakkering og forsiktig gni det på ansiktet ditt, slik at det er dekket, som med en ansiktsmaske. Sørg for å dekke nese, men vær forsiktig så du ikke får noen krem ​​i dine øyne, nese eller munn.

4 Fortsett å massere kremen inn i huden din for en til to minutter etter at du har dekket ansiktet. Bruke like mye tid i hvert område og være sikker på å ikke bruke for mye press for å unngå irritasjon.

5 Lukk øynene og skylle ansiktet med kaldt vann. Hvis du ikke kan vaske av all kremen, vil det tørke opp i et par minutter, og deretter kan du lett børste den av med en klut i ansiktet. Sug opp noen ekstra vann med et håndkle, men vær sikker på at du bare klapp huden og ikke gni det.

6 Bruk en fuktighetskrem med L'Oreal til ansiktet for å beskytte den nye ytterste laget av huden. Hold en liten flaske med denne kremen med deg i løpet av dagen i tilfelle du begynner å klø. Minor hudirritasjon er vanlig etter de første programmene av hjem microdermabrasion kits.

7 Bruk L'Oreal hjem microdermabrasion behandling annenhver dag for å gi huden din en sjanse til å hvile og helbrede. Kjøp andre spesialiserte L'Oreal kits å eksfoliere huden på andre deler av kroppen din.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com