Hvordan lage en Space tema Drop

February 17

Hvordan lage en Space tema Drop


En flott måte å skape et rom tema bakteppe er å bruke huset maling på et stort stykke lerret som er primet. Dette prosjektet er ikke veldig vanskelig, men det er tidkrevende og krever en betydelig mengde forberedelser. Men når du har den grunnleggende design og vet hva du vil at det endelige produktet skal se ut, resten er egentlig bare grovarbeidet.

Bruksanvisning

1 Design bakgrunn, enten for hånd med en blyant og papir, eller ved hjelp av et dataprogram. Før du begynner å male, må du ha en klar idé om hva du vil at bakgrunnen skal se ut. Bestem alle plass tema elementer som du ønsker å ha i bakgrunnen. Dette kan inkludere månen, stjerner, planeter og en rakett skipet. Har hele bakteppet utforming valgt og trukket ut før du går til trinn 2.

2 Hang lerretet på en vegg eller en annen flat overflate. Plassere bildet på sengen av en episkop. Plasser projektoren slik at det er langt nok unna lerretet at hele bildet projiseres på lerretet. Slå av lyset i rommet slik at det er så mørkt som mulig.

3 Trace design på lerretet ved hjelp av linjene anslått. Ikke legg verdi eller farge ennå, men ganske enkelt spore linjene nøyaktig slik du ser dem. Behold en kopi av design foran deg, slik at du kan referere til den om nødvendig.

4 Ta lerretet fra veggen. Plasser den på bakken i et godt opplyst område som kan bli rotete, for eksempel en kjeller eller bakgård.

5 Maling lerretet ved hjelp hus maling i forskjellige farger. Bruk linjer som du projisert på lerretet for å veilede deg i forhold til hvor du trenger å sette farge.

6 La malingen tørke.

7 Hang plassen tema bakteppe.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com