Linoleum Block utskrift verktøy

October 11

Linoleum Block utskrift verktøy


Som grafikken prosess, linoleum blokk utskrift, også kjent som linocut, innebærer en relativt enkel stil av lettelse skjæring. Mens linoleum skjæring ligner tresnitt utskrift og er avledet fra det, er linoleum langt mykere enn tre, noe som resulterer i et særegent utseende som egner seg godt til høy kontrast design. Når du oppretter en linoleum print design, er negative områder skåret bort, og etterlot en overflate som er innsatt for å lage et speilbilde av blokken.

Veiners

En veiner er en uthuling verktøy for lindring skjæring, vanligvis med en avrundet tre håndtak og enten en "U" eller "V" formet kutter. Veiners kuttet tykke, dype linjer i linoleum som skaper større avlastnings mellomrom når kuttene er overlappet, samt koniske linjer.

Meisler

Meisel er en linoleum carving verktøy som har en liten, vanligvis flat, metalltupp og en smal håndtak. Noen meisler har blader, slik som den brede fasede kanten av skew meisel, mens andre har huljern tips. Linoleum utskrifts kunstnere bruker ofte meisler for carving former og detaljer.

kniver

Fin kantet carving kniver og tapetkniver brukes til å lage veldig fine detaljer på linoleum blokken. Kniver brukt for blokk utskrift kan ha avrundede kanter, flate kanter eller spisse tips og er ofte små, med en cutting edge av en tomme eller mindre.

syler

Syl har en soppformet eller smal håndtak og en spiss tupp som brukes til å lage hull i linoleum blokken. Den skarpe spiss kan også brukes til å merke blokken uten å kutte den. Syler brukes når kunstneren ønsker små prikker i design.

inndelinger

En avskjed verktøy ligner en veiner, med en mye større snittflaten. Bladet kan ha en "V" eller "U" form, eller det kan ligne på en stor flat skrutrekker. Avskjed verktøyene brukes til å skape store, koniske linjer og kan være rett eller bøyd.

All-in-One lineoleum Cutter Sets

Noen kunstnere foretrekker en vanlig type linoleum skjæreverktøy som har en hul plast håndtak som også fungerer som en beholder for flere forskjellige cutter tips. Spissen kan festes om hverandre for bruk. En grunnleggende linoleum cutter sett inneholder "V" og "U" huljern i forskjellige størrelser, og et flatt blad tips.

valser

Et viktig verktøy for linoleum blokk utskrift som ikke er en kutter, valsen, også kalt en brayer, brukes til å søke blekk til ferdig linoleum blokken for utskrift. Valser kommer i forskjellige størrelser og er vanligvis laget av gummi med metallhåndtak.

Barrens

En kunstner kan bruke en ufruktbar å overføre blekk fra linoleum blokken til papiret. Barrens har en bred flat overflate og et håndtak; kunstneren plasserer flate mot baksiden av linoleum blokken og påfører trykk i en sirkelbevegelse. Batteridrevne verktøy, blyanter, store skjeer eller kunstnerens hender kan også brukes til å legge press under overføringen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com