Hvordan stoppe en Zip Line

October 20

Hvordan stoppe en Zip Line


Få ting kan måle seg med den unike spenningen ved å gli gjennom et skogkledd landskap på en zip-linje. Få ting kan ødelegge den følelsen av frihet mer enn å spikre et tre i høy hastighet. Det finnes flere løsninger på problemet med å stoppe en zip line, inkludert bailouts, dekk støtfangere og store bassenger med vann på slutten av kjøringen. Den enkleste, langt, er å feste en strikk brems nær slutten av zip line. Dette apparatet vil gi en relativt fredelig stopp, pent avrunding ut opplevelsen med en trygg landing.

Bruksanvisning

1 Finn et passende objekt nær slutten av zip line løp som du kan feste den ene enden av strikk ledningen. En solid treet vil gjøre; ellers anser montering av en 4 x 4 stolpen ned i bakken i nærheten.

2 Ta plast kvartal fra strikk brake kit og koble den til zip line. Sett muttere og bolter på plass for å sikre den og sjekke at blokken kan ikke komme ut av kabelen.

3 Fest strikk ledningen til innlegget eller tre. Ved å ta godt feste et øye bolt i objektet, bør du være i stand til å sløyfe strikk ledningen gjennom øyet hull og knyt en sterk knute.

4 Fest den andre enden av strikk ledningen til plastblokken på kabelen. Knytte en sterk knute her vil være den beste metoden, også.

5 Test bremsen før den første zip line løp. Montering av en vektet sand bag eller lignende tung gjenstand til zip line tralle bør gjøre. Når den treffer strikk brems bør strikk strekke og bringe sand bag sakte til en stopp. Hvis knop holder, er du klar til å bruke zip line.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com