Slik Dekorer en Pirate Cake

June 10

Slik Dekorer en Pirate Cake


Enten du kaster en pirat-tema kostyme fest for voksne eller en gatefeier jakten fest for unge pirater, må du mate dine gjester. Hvilken bedre måte å behandle piratene enn med en kake formet som en pirat. For en morsom vri, stikke en liten gullmynt sted i bakt kake runde for noen heldige pirat for å finne og legge til sitt bytte. Surprise voksne gjester ved soaking kaken runde med rum før glasur pirat ansikt.

Bruksanvisning

Place the cake round in the freezer for up to 3 hours. 1 Sett kaken runde i fryseren i opptil tre timer. Ta en skarp kniv og lage et kutt som ser ut som en strukket "S" kurve som du fjerner et stykke kake som er omtrent to inches bred på det bredeste punktet; satt til side for en del av bandanna. Hvelv kaken så den avskårne enden er øverst og foreta en ny kutte ned på venstre side for å lage en lang, fotball form. Poenget i bunnen av dette kuttet er pirat hake. De to brikkene du avskåret vil danne en klut; sette dem til side for nå.

Tint 2 1/2 cups of white icing with 1 tbsp of chocolate icing and spread over the top and sides of the largest piece of cake, which is the pirate's face. 2 Tint 2 1/2 kopper hvit glasur med 1 ss av sjokolade glasur og spredt over toppen og sidene av den største del av kaken, som er pirat ansikt. Plasser halvert marshmallow flatskjerm-side ned på midten av ansiktet og dekk med farget glasur for pirat nese. Strø 1/2 kopp cookie smuler over haken for pirat skjegg.

Cut an almond-shape out of the fruit leather and place in the position of the left eye. 3 Skjær en mandel-form av frukt skinn og plass i plasseringen av venstre øye. Legg en liten mengde hvit glasur til én side av en rund gul godteri og sted i sentrum av frukten lær for øyeeplet. Plasser sjokolade dekket kapselen på den motsatte side av nesen for øye lapp over høyre øye. Bruk to strenger av svart lakris å skape en stropp som strekker seg fra venstre og høyre side av øyelapp til kanten av ansiktet, kutte for å passe.

Make an oval shape with a piece of red liquorice and put on the face for the lips. 4 Lag en oval form med et stykke rød lakris og satt på ansiktet for leppene. Dekk en av de ovale pust mints med gull folie. Plasser gull dekket mynte og de resterende fire mints inni leppene for pirat tenner. Cut to 2-tommers strimler av svart lakris og plassere denne over toppen av øyet og øyelapp for pirat øyebryn.

Arrange the two cut pieces of cake at the top of the pirate's head so that one piece is horizontal to the top side with its rounded edge facing up. 5 Ordne to cut stykker av kaken på toppen av pirat hode, slik at en del er horisontal til oversiden med avrundet kant vendt opp. Legg den andre stykke på toppen av dette med sine avrundede kanter rørende. Spre 1 1/2 kopper rød glasur over toppen og sidene av de to cut stykker som er bandanna. Legg de 19 gjenværende gule runde godteri til bandanna i en like linjeavstand mønster.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com