Virkningene av plantehormoner på Plant Vekst og utvikling

August 28

Virkningene av plantehormoner på Plant Vekst og utvikling


Hormon kjemikalier i planter spiller en viktig rolle i å regulere vekst og utviklingsprosesser innen plante organer. Når utskilt, har hver hormon visse effekter på celle metabolisme prosesser, som til slutt kontrollere alle områder i anlegget livssyklus. Når utskilt i overkant eller mangelfulle mengder, kan endringer i normale eller naturlige vekstprosesser forekomme.

Celledeling Effects

Plantevekst og utvikling er avhengig av de ulike satsene for celledeling som finner sted innenfor anleggsstruktur. Ifølge Oregon State University Extension Service, er satsene for celledeling regulert av mengder av hormoner skilles innenfor ulike områder av anlegget kroppen. Spesifikke hormon kjemikalier som auxins og gibberellins påvirke blomst og frukt vekst, samt stengelstrekking priser. Plant utviklingsprosesser foregår som celledeling aktiviteter gi opphav til differensierte strukturer som danner planterøttene, stilker og blader, i henhold til biologi Online, et science-baserte referanse området. Utviklingsprosesser stammer innenfor DNA koding aktivitetene som utføres av hver celle, som bestemmer mengder og typer hormoner som trengs for differensiering skal skje.

Frø spiring Effects

Spiring prosesser involverer vekst- og utviklingstrinn som finner sted inne i embryo, som eksisterer på innsiden av frø del av et anlegg, i henhold til Oregon State University Extension Service. Disse prosessene skjer som visse hormon sekreter skje innen frøet rommet. Gibberellins og cytokinins er to hormon kjemikalier som utløser frøspiring prosesser. Begge hormonene stimulerer celledeling aktiviteter, som resulterer i vev vekst. Når brukt i syntetisk kjemisk form, kan gibberellins også avbryte et frø naturlige dvalen periode og forårsake spiring prosesser for å begynne. Abscisinsyre, en annen syntetisk hormon kjemisk, utløser frø dormancy perioder og hindrer spiring oppstår.

modning Effects

Når det gjelder fruktbærende plantesorter, hormon sekreter spille en betydelig rolle i hvordan anleggsstruktur svare på ytre forhold. I henhold til Oregon State University Extension Service, hormon sekreter ofte stammer fra en del av anlegget og sirkulere gjennom til andre deler av planten kroppen. I praksis målrette ulike hormon kjemikalier visse typer vev. Modning effekter oppstå som hormoner utløser fysiologiske prosesser i cellene som utgjør blad, stilk og frukt strukturer. Hormoner som er involvert i modningen prosessen innbefatter etylen og abscisinsyre. Etylen-sekreter øke hastigheten ved hvilken frukt modnes, mens abscisinsyre utløser en plante uvirksom periode, forårsaker planteceller og vev for å dø ut.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com