Hvordan Paint Store Seascape malerier

July 22

Hvordan Paint Store Seascape malerier


Elementer av badeveggmaleri omfatter trær, skjell, drivved og omkringliggende Oceanside klipper og landformer. Undervanns sjø med masse fargerike fisk og marine livet er et populært valg for veggene i barnas rom. Seascape veggmalerier er populære i restauranter, barer og på bygninger i nærheten av havet. Veggmaleriene kan være malt på innendørs eller utendørs vegger. Seascape malerier kan funksjonen strand scener med badegjester eller landskap av kysten av tropiske øyer.

Bruksanvisning

1 Gjør miniatyr skisser av landskapet freske design. Besøk den lokale stranden for å lage tegninger eller ta bilder. Bruk Internett eller bestille bilder som referanser hvis du bor i en republikk tilstand. Fotografi og trekke fisk fra lokale akvariet. Studer farge og anatomiske detaljer av fisken. Øv tegne de små detaljene du vil bruke i stor mur. Avslutt stor skala tegning av dere endelige sammensetningen.

2 Klargjør bakgrunnen overflaten for interiøret vegg veggmaleri. Skrape av noen dårligere maling og sand veggene glatte. Roll på et nytt strøk med hvit eller off-white latex maling for baselakken. Rengjør og glatte overflaten av utendørs vegger i forberedelse til veggmaleri. Sandblast eller powerwash veggene hvis de trenger det. Fyll ut eventuelle sprekker eller hull i veggen.

3 Velg type maling best egnet til din veggmaleri. Mal fremstilt overflaten med en primer er kompatibelt med en type maling man vil bruke. Bruk housepaint latex, håndverk akryl, eller vanlig artist akrylmaling for innendørs veggmalerier. Bruk akryl eller løsemiddelbaserte emalje maling for utendørs bruk. Legg et hardere medium til akryl å øke holdbarheten.

4 Overfør tegningen av rutenettet metode eller ved å spore den på veggen. Bruk en overhead for å forstørre og prosjektering din for å spore konturene. Legg til detaljer med sjablonger. Tegn frihånd med børster tapet til polene lenge nok til å gi en oversikt over det arbeidet som pågår. Hold sammensetningen av hele arbeidet i bakhodet når du maler, ikke bli for fanget opp i ett lite område.

5 Block i bakgrunnsfarger med en berg og dine største børster. Maling i detaljene for Seascape med middels til liten størrelse børster. Bruk masse lyse, fullt mettede farger til å male iriserende tropisk fisk mot en dyp blå bakgrunn i en undersjøisk scene. Rettere dramatisk påvirker å fremkalle den primale følelsen av havet som den møter land.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com