Hvordan bli kvitt mugg på Canvass

August 25

Hvordan bli kvitt mugg på Canvass


Solid lerret materialet er ofte brukt for utendørs overflater, slik som telt og utemøbler. Den solid stoff holder seg godt til all slags vær og varer lenge når omsorg riktig. Canvas overflater som er igjen til å bli skitne gi en førsteklasses beliggenhet for muggsoppkolonier til skjemaet. Soppen foretrekker skitne, fuktige overflater og raskt sprer seg. Spør rengjøring med riktig rengjøring forsyninger og teknikker rids lerret overflater av mugg og sin lukt.

Bruksanvisning

1 Plasser lerretet i et solrikt og tørt sted. Når solen skinner på materialet og tørker det ut, dreper det også mugg. Vakuum av lerretet overflaten for å fjerne mugg sporer.

2. Bland sammen 1 liter varmt vann, 1/2 kopp mild vaskepulver og 2 kopper hvit eddik for å gjøre en mugg-drapet løsning. Bruk gummihansker for å unngå direkte kontakt med mugg.

3 Fukt en svamp med såpe og eddik løsning. Skrubb lerretet overflaten for å fjerne mugg flekker og lukt. Skyll svampen ofte hele renseprosessen, og deretter bruke mer rengjøringsmiddel.

4 Skyll overflaten med en slange for å fjerne rengjøringsmiddel og vaske vekk gjenværende mugg sporer. Fjern så mye fuktighet som mulig ved å tørke lerretet med rene kluter. Sett lerretet materialet på et tørt og luftig sted før det er helt tørt.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com