Mars TRC-6800H myntveksler Instruksjoner

September 1

Mars TRC-6800H myntveksler Instruksjoner


The Mars TRC-6800H Coin Changer fungerer i 95% av alle single-pris automater og med de fleste seddelvalidatorer. Å vite hvordan du setter opp denne enheten er selvsagt avgjørende for å få det til å fungere ordentlig. Heldigvis, instruksjoner og illustrasjoner er tilgjengelig for å hjelpe selv nybegynnere få denne enheten til å arbeide med sine automater.

Bruksanvisning

1 Senk porten montering / mynt akseptor ved å trykke ned på begge fjærklemmer. Finn det binære prisen bryter med åtte stillinger på kontrollkortet / bakplate montering. Flytt den riktige kombinasjonen av brytere til ønskede innstillinger ved hjelp av enten en liten skrutrekker eller en uttrekkbar kulepenn.

2 Still de seks escrow kontroller og alternativet bytter bruker samme kulepenn eller en liten skrutrekker. Sett bryter # 1 for å godta eller ikke godta amerikanske dollar. Sett bryter # 2 enten å akseptere amerikanske og kanadiske mynter eller å bare godta amerikanske mynter.

3 Set # 3 å lagre enten 6 eller 69 kvartaler for endring. Sett bryteren # 4 for å akseptere høyt nivå regninger, lavt nivå regninger eller ingen regninger. Sett bryter # 5 til enten tillate eller forby escrow retur.

4 Set # 6 til enten "Escrow til Vend" (slik mynt tilbake å bli forespurt når som helst før det når den vend pris) eller "Escrow å velge." (Sigarett og fire prisleverandører kan sette den slik at mynt tilbake kan bli bedt om før du gjør et valg, eller om utvalget er utsolgt.) Installer veksler på leverandøren ved hjelp av skruer til å stå utenfor et minimum 1/8 inches. Line opp changer tilgang hull med festeskruene.

5 Skru til skruene for å feste veksler på plass, med veksleren blir lodd innenfor pluss eller minus 3 inches. Sett gate montering / mynt akseptor tilbake til sin bolig til fjærklemmene engasjere. Koble strøm plugg til strømkilden.

6 Kontroller at hoved sele er klart fra mynt cup og mynt tilbake spaken. Fyll mynt rør til ønsket nivå ved å sette dem inn i lastesporene ligger på mynten tube foran. Sjekk for å være sikker på at den veksler er helt inntil veggen, er mynten innsatsen chute linje ovenfor sentrum av mynten cup, og veksler avvise og Kasse kasterne er stilt opp med leverandøren avvise og kontanter boksen kasterne.

7 Kontroller mynt tilbake justering for å sikre at selgeren mynt tilbake spaken helt presser veksler mynt tilbake spaken, men at de ikke berører når den slippes. Betjene hver manuelle bryter i rekkefølge i et par sekunder. Sett inn mynter og forespørsel escrow retur.

8 Sett mynter i mynt rør. Test vend på fast pris ved å bruke alle valører av mynter og sørge for at riktig endringen er returnert. Bytt utlevert mynter i mynt rør for å fullføre installasjonen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com