Fundraising Ideas for universiteter

April 22

Fundraising Ideas for universiteter


Med alle de programmene og spesielle funksjoner i regi av universiteter hvert år, er det ikke rart at innsamlingsarbeid er ofte nødvendig for å levere en ekstra strøm av kontanter. Holde en fundraiser er en gruppe innsats som krever hardt arbeid på den delen av fakultetet medlemmer, ansatte og frivillige studenter. Jo flere mennesker som er involvert i en fundraiser, jo mer sannsynlig er det å lykkes. Det finnes flere forskjellige typer universitet pengeinnsamling ideer som kan bidra til å generere noen sårt tiltrengte kontanter.

Katalog fundraiser

For denne typen fundraiser, et universitet parene opp med en pengeinnsamling selskap som tilbyr produkter i en brosjyre eller katalog format. Student frivillige gå fra dør til dør, for en forhåndsbestemt antall uker, og tilbyr produktene i brosjyren for salg til andre studenter eller til og med fremmede. For hver bestilling, må studenten fylle ut et bestillingsskjema for kjøperen. Når pengeinnsamling innsats opphøre, samler leder av fundraiser alle bestillingsskjemaer fra deltakende studenter. Ordrene blir deretter sendt til selskapet, som vil fylle alle bestillinger og sende dem tilbake til leder av innsamlingsaksjon. Studenter fordele ordrene til alle kjøpere. Pengene kan enten hentes på tidspunktet for salg eller når ordren er levert.

Hendelses fundraiser

Holde en spesiell on-campus hendelsen er en av de enkleste måtene å samle inn penger. En pai-spising konkurranse, bilvask, dansekonkurranse eller fancy middag er alle hendelser som kan generere penger, enten det er gjennom startkontingent eller billettavgifter. Lederen for pengeinnsamling for universitetet kan brainstorm med frivillige studenter til å komme opp med en idé som best passer behovene til studentene. Student frivillige vil bli engasjert til å markedsføre arrangementet, selge billetter og være klare til å tilby hjelp under den. Den fundraising hode vil være ansvarlig for å levere en arena og andre materialer som er relevant for temaet samtidig holde en sjekk på utgifter for å sikre et stort overskudd.

Internett fundraiser

Innsamlingsarbeid på Internett er den mest økonomiske måten for universiteter for å skaffe penger til en minimal kostnad. I en Internett fundraiser, slutter seg til universitetet sammen med en online shopping nettside. En spesiell knapp bærer en kodet lenke bestemt til universitetet er plassert på universitetets hjemmeside. Elevene kan klikke på linken og bli transportert til shopping nettsted. Universitetet vil få en prosentandel av alle salg rettet fra sin hjemmeside. Insentiver, inkludert spesialtilbud eller rabatter eksklusivt for bare studenter, kan videre oppmuntre elevene til å kjøpe fra shopping nettside. Med denne typen fundraiser, er det ikke nødvendig å spesifisere en umiddelbar tidsramme for når kampanjen avsluttes, så det kan kjøres i et helt år.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com