Type Hardwood Floor du bør Få Hvis du har en hund

September 15

Type Hardwood Floor du bør Få Hvis du har en hund


Tregulv kan være vanskelig å holde riper ut av når du har en hund, spesielt en stor hund. Alternativer er tilgjengelige for hundeeiere som ønsker tregulv og har hunder.

Source of Damage

Hunder kan skade tregulv med riper fra sine negler som det streker over gulvet. Siden større hunder er tyngre og har større negler, vil de grave dem i når de kjører på hardtre. Små hunder kan gjøre skade også, men ikke så mye.

typer

Brasiliansk kirsebær hardtre er spesielt hardt og stå opp til hunden negler bedre enn de fleste. Et annet alternativ er klagesang gulv, som ser ut akkurat som hardtre, men står opp til hunden negler bedre enn vanlige treslag, og det er mye lettere å holde rent generelt.

Unn Wood

Hvis parkett er et must, sørg for ikke bare å velge en veldig hard type tre, men også en som har blitt behandlet med lag av slitesterk overflate som uretan med aluminiumoksid.

betraktninger

Hvis du velger solid tregulv som kan refinished flere år fra det tidspunkt det er lagt, kan dette også fungere godt med hunden din.

Advarsel

Enhver form for parkett du velger, med mindre det er klagesang, trenger vedlikehold fra dag-til-dag vannsøl og andre flytende flekker, men en hund vil bety litt mer vedlikehold og forberedelser.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com