Hvordan Lodd To Auto elektriske ledninger

April 27

Hvordan Lodd To Auto elektriske ledninger


Lodding er en viktig ferdighet for alle som arbeider med elektriske ledninger. De grunnleggende ferdigheter er de samme enten du er lodding elektriske ledninger i hjemmet eller på bilens elektriske system, med ett unntak. Når du lager loddet tilkoblinger på bilens elektriske system, må forbindelsen også være værbestandig. Å gjøre en loddet forbindelse værbestandig krever noen ekstra skritt. Til de grunnleggende ferdighetene som trengs for å gjøre en pålitelig loddeskjøt, må du legge til ferdigheter for å bruke krympeslange for å gjøre tilkoblinger ugjennomtrengelig for vann.

Bruksanvisning

1 Rengjør og "tinn" lodde pistolens lodding tips. Plugg lodding pistol strømledningen til et 110-volts stikkontakt. Trykk på avtrekkeren og tørk spissen rene for smuss og oksidasjon ved hjelp av den våte lodding svamp. Umiddelbart strøk fersk rengjort lodding pistol spissen med et tynt lag med Rosin kjernen loddetinn. Et riktig fortinnet lödspets vises lyse sølv i farge. Å gjøre en anstendig loddetilkobling begynner med en skikkelig rengjort og fortinnet lodding pistol.

2. Velg et stykke krympeslange med en innvendig diameter som er litt større enn den utvendige diameter av de to ledninger som skal skjøtes ved hjelp av lodding. Skjær en 2-tommers lengde av krympeslange og den over en av ledningene. Du må sette krympeslange over ledninger før skjøting og lodding ledningene sammen.

3. Strimmelen 1 tomme av isolasjon fra endene av de to ledninger som skal skjøtes sammen. Vær forsiktig med å bruke riktig stripping hakk på sideavbitere slik at du ikke skjære i selve kabelen. Ved skjøting to ledninger sammen, den beste spleise å bruke er Western Union spleise.

4 Plasser de to avisolerte endene av ledninger ved siden av hverandre slik at de krysser hverandre i en 45-graders vinkel. Tvinn de avisolerte endene av trådene rundt hverandre i motsatt retning. Dette er viktig fordi enhver pålitelig loddeskjøt begynner med en sterk mekanisk skjøt.

5 Plasser den varme loddespissen på undersiden av skjøten. Vent noen sekunder for skjøten å bli varmt, og trykk deretter på Rosin kjernen loddetinn til oversiden av skjøten. Kapillærvirkningen satt opp av varmen vil suge det smeltede loddemetall gjennom og rundt skjøten. Berør aldri loddetinn på loddepistol tips. En akseptabel loddeskjøt vises lyse sølv i farge. Hvis leddet er kjedelig grå, må du gjenta loddeskjøt.

6 Plugg varmluftspistol i en 110-volts stikkontakt. Sentrer krympeslange over loddet skjøten. Ved hjelp av varmluftpistol, anvende varmen jevnt rundt og langs lengden av røret inntil den krymper ned tett på wiren. Ikke bruk for mye varme eller krympeslange vil knekke over hardloddetilkobling.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com