Hvordan lage Marionettes med barn

September 28

Hvordan lage Marionettes med barn


Marionettes har vært underholdende barn i tusenvis av år. Disse dukkene på strengene, som ser ut til å bevege seg uten menneskelig retning, kan få en livaktig kvalitet. Profesjonelle mario puppeteers bruker ofte marion som er intrikat skåret ut i tre og kunstferdig malt. Imidlertid kan enkle marion lett bli laget for og av barn med vanlige skolemateriell.

Bruksanvisning

Hvordan lage Marionettes med barn

1 Enten du eller barna skal gjøre marionettene, vil hver dukketeater starter som en tegning på papir. Tegn hoveddelen av din mario, og pass på å trekke de lemmer (armer og ben) separat, fristilt fra kroppen. Husk å legge til en liten halvsirkel på hver skulder og på toppen av hver etappe. Disse vil bli feste poeng og de vil bli skjult av kroppen når marionette er ferdig.

2 Fargelegg din mario hjelp av penner, blyanter, markører og fargestifter. Du kan også dekke deler i lim og bruke glitter. Pass på å la limet tørke før du fortsetter.

3 Lim papiret kroppen på papp. Dette vil gi en stiv backing for din marionette.

4 Skjær ut mario med saksen.

5 Bruke hulle, slå et hull i hvert av festepunktene på lemmer av marionette. Punch et tilsvarende hull i hver skulder, hvor armene skal feste, og i overkroppen, hvor bena vil feste, ett hull for hver etappe.

6 Koble lemmer på kroppen ved hjelp av papir brads.

7 Tape to herskere sammen, i form av bokstaven "X"

8 Tape en lengde på tråden i hver ende av en av de herskere.

9 Ta en av bitene av tråden og fest dingler enden til marionette venstre arm; feste den andre stykke tråden til sin høyre arm. Fest trådene nær hendene. Du vil nå kunne bruke linjalen til å styre opp og ned bevegelse av armene.

10. Tape en trådlengde til hver ende av den annen linjal.

11. Tape den andre enden av en av de lengder av tråden til bunnen av mario og den andre til toppen. Nå marionette kan bøye, neie, legg deg ned og få opp.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com