Interaktive spill på den franske revolusjonen

September 23

Interaktive spill på den franske revolusjonen


Interaktive franske revolusjon spill er perfekt for svingete ned en fransk revolusjon enhet i et klasserom eller å bruke for å sammenfatte informasjon for en fransk revolusjon test. Franske revolusjon quiz spill som setter elevene i lærerens sete, er spesielt gøy når elevene kan se læreren gå en virtuell planke eller oppleve en virtuell flørt. Franske revolusjonen kunst puslespill er også spennende å spille, spesielt på en kald eller regnfull dag.

Slenge læreren

"Slenge læreren" er et gratis online interaktivt spill, presentert på skolehistorie på nettet. Lag tegnet som representerer læreren ved å gi ham en farge av hår og hud du ønsker. Forbered deg på å bygge en trebuchet ved å svare på Den franske revolusjon spørsmålene riktig. Hvert riktig svar vil legge en del til trebuchet. En feil svar vil sende deg tilbake til spillets begynnelse. Klikk på Einstein-ser tegn i skjermens nedre venstre hjørne for å be ham om hjelp. Vokt dere, men hans svar er ikke alltid riktig. Klikk på "-2", og det vil fjerne to gale svar fra poengsummen din.

Walk the Plank

Skolehistorie presenterer en gratis interaktiv franske revolusjonen spillet med tittelen "Walk the Plank." Velg tegnet hår og hud farge og klikk "Start". Du vil svare på 10 spørsmål om den franske revolusjonen. Mens du svare på spørsmålene, er læreren din står på planken. Hvis du får et svar galt, får læreren til å bevege seg bakover bort fra enden av planken. Hvis du får et svar riktig, får du til å rulle terningen for å flytte ham fram på planken.

Guillotine

Fupa Online tilbyr "Guillotine", en gratis interaktiv bøddel spill. Klikk på "franske revolusjon" for å begynne. Bare skriv i et brev for å begynne å gjette gåten. Feil brev gjetninger vil tjene en hurrarop fra mengden, og vil dukke opp på "feil Gjetninger" bord. Hvis du gjetter puslespillet, vil publikum gråte dessverre som din mann går bort gratis. For mange feil gjetninger føre til jubel for å få høyere rett før giljotinen faller. Husk at alle ordene er relatert til den franske revolusjon.

Puslespill

Den franske revolusjon online interaktive puslespill og skyv puslespill tilbys gratis på neoK12 online. Klikk på bildene, for eksempel "stormen på Bastillen" og "franske hæren Går Roma, 1798" for å se dem forvandle seg til et puslespill. "The Fall of monarkiet" og "Return fra Varennes til Paris" to andre bilder som kan bli valgt til å bli spilt i pusle eller slide puzzle-modus. Når puslespillet er aktivert, er det bare å dra og slipp brikkene til å klikke dem på plass.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com