Romatic gave ideer for kvinner

September 22

Romatic gave ideer for kvinner


Under helligdager som Valentinsdag, jul og bursdager, kvinner forventer mennene i sitt liv for å minne dem om at de bryr seg. Som disse helligdager tilnærming, er det viktig å ha noen romantisk gave ideer i tankene, så gjennomtenkt og romantiske gaver bidra til å holde gnisten i live i et forhold. Du kan bli overrasket over å høre at selv om dyre gaver er alltid velkomne, noen av de beste romantiske gaver for kvinner koster svært lite.

smykker

Smykker er den klassiske romantisk gave å gi til en kvinne. Kvinner elsker vakre ting, og de elsker ting som forbedrer sin egen naturlige skjønnhet. Mens de klassiske smykker materialer er gull og diamanter, ikke vær redd for å kjøpe noe litt utradisjonelt hvis du mangler midler til å kjøpe noe ekstravagant. Sølv og semi-dyrebare edelstener er også vakker, og koster langt mindre.

Tid

Hvis du er typen som er en arbeidsnarkoman - kanskje du har flere jobber, eller jobbe overtid når det tilbys - en gave som kan glede din kvinne mest er din tid. Sett av en dag der hun har din udelte oppmerksomhet. Ikke ta telefonsamtaler, og ikke sjekke e-post. Planlegg aktiviteter som hun nyter hele dagen, som nyter et godt måltid, ta henne shopping for en ny kjole eller se en lek.

Kunst

Ideen om å være en manns muse spenning mange kvinner. Hvis du er dyktig i en kunstnerisk bestrebelse som musikk, poesi, skriving eller kunst, lage et stykke inspirert av henne. For eksempel kan du skrive en sang eller dikt med hennes navn som tittel. Hvis stykket kan leses eller utført, utfører det for henne. Hvis den er visuell, legg den på et staffeli og avsløre det for henne. Dette er et prosjekt som du kan foreta selv om du ikke er kunstnerisk tilbøyelig. For eksempel kan du lage en collage fra bilder tatt i løpet av tiden du har kjent hverandre.

Memory Jar

Penger har aldri å være en begrensende faktor for romantiske gaver, fordi din tid, krefter og tenkte koster ingenting. For å lage et minne krukke, skrive ut eller skrive dine 52 favoritt minner om kvinnen i ditt liv. Du kan også inkludere noen av de tingene som du elsker mest om henne - spesielt hvis du finner noen av de tingene som er vanskelig å si - eller morsomme sitater fra dine tidligere erfaringer som vil gjøre henne til å le. Fortell henne til å trekke et stykke papir ut av glasset og lese den hver mandag morgen før hun drar på jobb.

Parfyme

Hvis kvinnen i ditt liv bærer parfyme, kjøpe henne en flaske av din favoritt duft. Fest et notat å fortelle henne hvorfor det er din favoritt, for eksempel "Dette er en duft som gjorde meg falle forelsket i deg", eller "det tar all min styrke til å kontrollere meg selv når du bærer dette."


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com