Slik Sync iCal til Blackberry

January 16

Slik Sync iCal til Blackberry


ICal-kalenderprogrammet for Mac-maskiner og MacBooks lar deg lage egne kalendere for hjem og arbeid. Du kan legge til varsler som varsler deg på datamaskinen, skjule personlige eller private oppføringer og selv synkronisere iCal til din Blackberry. Synkronisere iCal til Blackberry vil holde deg up-to-date med alle viktige hendelser, og transportere alle meldinger til telefonen din uten at du trenger å overføre alle data manuelt.

Bruksanvisning

1 Installer Blackberry Desktop Manager for Mac på datamaskinen din. Gå til Blackberry nettsted (se Ressurser), og velg "Apps og programvare." Klikk "Blackberry Desktop Manager" og deretter "Last ned for Mac."

2 Klikk "Last ned" på bunnen av nedlastings for Mac nettside.

3 Plugg den ene enden av Blackberry-USB-kabelen ledningen til telefonen og den andre enden av USB-kabelen inn i Mac-ens USB-utgang.

4 Åpne "Mac Finder" fra Mac Dock. Velg "Macintosh HD", klikk på "Programmer".

5 Klikk på "Blackberry Desktop Manager" ikonet for å åpne programmet.

6 Klikk "iCal" eller "Calendar" fra "informasjon" som ligger i den venstre ruten.

7 Klikk "Two Way».

8 Velg "All Kalendere" for å synkronisere alle dine iCal-kalendere til din Blackberry. Hvis det er spesielle kalendere du ønsker å synkronisere, markerer du «Markerte kalendere», og klikk deretter for å merke av i boksene ved siden av de kalenderne du ønsker å spesifikt sync.

9 Klikk "Sync".

10 Koble telefonen fra datamaskinen og USB-kabelen.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com