Hvordan lage fjær headpieces for bryllup

September 27

Hvordan lage fjær headpieces for bryllup


Fjær headpieces er et alternativ til den tradisjonelle tiara og slør. Lag din egen headpiece å matche brudens kjole og trekke oppmerksomheten til ansiktet hennes. Mindre versjoner kan gjøres for forlover og brudepiker å skape enhet i bryllupsfesten. Disse headpieces kan utformes med eller uten netting i henhold til brudens preferanser. Det er ingen grense for design eller materialer som kan brukes til å lage en one-of-a-kind, show-stopper headpiece.

Bruksanvisning

1 Legg et stykke papp på et flatt underlag. Tegn en 4-tommers-lange dråpeform og bruke en skarp saks til å klippe det ut. Dette vil fungere som base av din headpiece.

2 Skjær en 6-tommers-lange, dråpeformede stykke ut av hvit sateng. Det bør lett vikle rundt papp basen.

3 Legg den hvite satin teardrop høyre side ned på et flatt underlag. Plasser papp teardrop på toppen og justere slik det er i sentrum. Anvende en linje av varmt lim rundt papp basen, 1/2 tomme fra kanten. Brett sateng materialet opp og over papp og trykk forsiktig ned for å feste i limet.

4 Samle de hvite fjær og ordne i en vifteformet mønster. Mindre fjær bør plasseres foran lengre fjær. Du gruppering kan være så bred og så lenge du vil, men husk at det skal passe på satin basen. Pakk en klar strikk rundt bunnen av gruppering for å sikre det.

5 Plasser satin basen høyre side opp på flatt underlag. Bestem vinkelen som du ønsker å feste fjær gjeng. Fjærene kan limes i en 45 graders vinkel for å tillate en del av sateng som skal vises. Anvende varmt lim til den spisse enden av basen og trykk på gummi bundet parti av fjærene inn i limet. Hold på plass til limet har tørket.

6 Legg to eller tre stykker, 3 inches i lengde, hvit sateng 1/4 tommers bånd til hovedstillingen. Plassere en dråpe av varmt lim på den ene ende av hvert bånd stykke og trykk på toppen av gummibåndet. Lim bånd slik at de strekker forskjellige vinkler.

7 Legg fem eller seks rhinestones eller perler til poenget med din headpiece. De vil fungere som et samlingspunkt og dekke eventuelle skjemmende limte ender eller avdekket gummistrikk. Hvis fjærene er i en vinkel, lim én eller to juveler til den del av den base som er synlig.

8 Klipp ut en 9-tommers-by-24-tommers stykke netting. Bestem hvordan headpiece er å sitte på hodet og bestemme om du vil nettingen å komme frem og dekke ansiktet eller gå baklengs over håret. Samle nettingen langs en av de lengste sidene og lime den innsamlede partiet til undersiden av hodestykket i riktig vinkel for den ønskede virkning.

9. Bruk varmt lim til oversiden av den hårspenner og lim på undersiden av hodestykket. La den ferdige headpiece sitte i 15 til 20 minutter for å tørke.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com