Ulike stadier av Growing Appelsiner

September 4

Ulike stadier av Growing Appelsiner


Appelsintrær vokser gjennom ulike utviklingsstadier i sin levetid. Frø og grunnstammer blir unge trær som senere utvikler seg til fruktbærende trær. Forstå hva som skjer med treet i hver vekstfase hjelper deg gi riktig omsorg for sunn utvikling og rikelig avkastning av appelsiner.

rotstokk

Appelsintrær kan vokse fra frø. Men frø dyrket trær er utsatt for Phytophthora sykdom og ta opptil 15 år å bære frukter. Kommersiell dyrkere bruke spirende på grunnstammer for å forplante appelsintrær. En smart fra en rekke av søte appelsiner er podet på rotstokken av mer sykdom motstandsdyktig sur appelsin. Etter ca tre uker, Scion og rotstokken forene og vokse som et tre. Frukten som produseres er identisk med smart forskjellige frukt uten noen spor av rotstokken variasjon.

unge trær

I løpet av det første året, har en ung appelsintre en liten, sparsom baldakin og en tynn bagasjerommet. Det vil ikke produsere blomster eller frukt i minst 2 år, avhengig av variasjon. Unge trær trenger minst 20 liter vann hver uke. Rotstokken kan vokse spirer under Scion, tar næringsstoffer fra kalesjen. Fjerning av disse spirer oppfordrer sunn, tett vekst av kalesjen. Tre eller fire lette anvendelser av gjødsel hvert år fremmer sunn utvikling av unge appelsintrær.

Fruktbærende trær

Appelsintrær begynner å bære frukt mellom 2 og 5 år avhengig av variasjon. Den tidlige frukt er vanligvis dårlig kvalitet, men bedre som treet modnes. Rotsystemet er etablert og kalesjen er frodig og grønn. En gang i året, trær blomstrer med hvite, duftende blomster klar for pollinering og fruktproduksjon.

pollinering

En reoccurring utviklingsstadiet av appelsintrær er pollinering. Miljømessige påkjenninger, som tørke i tørketiden i tropene og kjøligere vintertemperaturer i de sørlige statene, føre appelsintrær til blomst. De aromatiske blomster tiltrekker en rekke fordelaktige insekter som bier for pollinering. De fleste varianter av appelsintrær er selvstendig pollinatorer, men noen varianter, for eksempel Temple appelsiner eller Sunburst mandariner, trenger en egen pollinator.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com