Ulike stadier av edderkoppbitt

June 25

Ulike stadier av edderkoppbitt


Tanken på å bli bitt av en edderkopp årsaker frykt i mange mennesker. Selv om edderkoppbitt kan variere fra å være svært mild til svært alvorlig og giftige, ikke edderkopper vanligvis ikke angripe hvis de føler seg truet. Grunn til bekymring over en edderkopp bitt vil avhenge av personens mulig allergisk reaksjon, eller om edderkoppen som biter er en farlig arter som en sort enke eller brun eneboer. Som med mange stikk eller bitt, går irritert hud gjennom faser av skade før det gror. I tilfeller av edderkopp biter fra edderkopper som en brun eneboer, kan denne prosessen være svært dramatisk og noen ganger vanskelig å se.

første symptomene

Når bitt, kan personen ikke engang være klar over at den fant sted. Hvis noe føles, er det normalt bare en stikkende følelse. En blemme kan vises på bittstedet med hevelse rundt det. Ettersom tiden går, hevelsen øker som gjør vondt. I noen sjeldne tilfeller på dette stadiet, kan en bitter person føler seg rastløs eller har frysninger, feber, kvalme, oppkast eller kan selv gå inn i sjokk. Egenskapene til det bite over tid vil vise signaturen røde, hvite og blå tegn.

progresjon

Som giften fra edderkoppen bite gjør sin skade, begynner bittstedet for å utvikle en svært smertefull dypt sår. Giften som opprinnelig fører til irritasjon og hevelse i omkringliggende vev fører også til nekrose (eller død vev) oppstår. Såret kan åpne inn i et dypt hull inn i huden, og avhengig av mengden av gift som ble injisert, kan føre til en meget grafisk sår som varierer i størrelse.

Wound Healing

Resultatet av en brun eneboer edderkopp bite kan være psykologisk traumatisk da det gjør mest skade som vil oppstå. Den døde huden som forblir på kroppen ved bitt stedet vil begynne å slough av. Dette området vil forbli sår, og avhengig av alvorlighetsgraden, vil være utsatt for infeksjon og andre sekundære problemer. Healing kan ta alt fra en uke opp til åtte uker.

arrdannelse

I noen tilfeller, avhengig av alvorlighetsgraden av edderkoppen bitt, kan arrdannelse forbli når den faktiske bite seg selv er leget. I noen mer alvorlige tilfeller der operasjon var nødvendig, kan arrdannelse også være et resultat fra behandling av bittet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com