Water Power: Hvordan lage en Waterwheel

June 10

Water Power: Hvordan lage en Waterwheel


Enten du er en lærer ser for underholdende måter å undervise studentene om engineering og historie, eller du er en forelder som trenger morsomme prosjekter for barn i hjemmet, og bygge en miniatyr vannhjul er en lærerik og stimulerende måte å lære om hvordan vannverk . Du trenger ikke mer enn noen få grunnleggende husholdningsartikler og litt kreativitet.

Bruksanvisning

1. Bruk blyant til å tegne formen av glasset topp over bølgepapp. Skjær ut den resulterende sirkelen mal. I noen vannhjul design, må du kanskje lage to identiske sirkler og klippe dem ut, og fest dem sammen.

2. Stikk et hull i midten av papp sirkelen. Presse et sugerør gjennom sirkelen for å virke som en stang omkring hvilken hjulet vil rotere. Klipp ut to trekanter, brett dem på midten og stå dem opp for å gi en base for rattet. Lå halm over de to trekanter og tape den på plass.

3 Tape kopper til siden av vannhjul. Hvis du har valgt en design ved hjelp av to sirkler, tape kopper til begge sirklene på hver side, og skaper en dobbel-hjul serie kopper festet til halm. Du kan også bruke deler av bølgepapp festet til de to sirklene til å fungere som vann "bøtter".

4 la barn helle vann over kopper eller biter av papp. Forklare dem at vekten av vann fører til at hjulet for å snu. Alternativt, plasserer hjulet under en sakte rennende kran for kontinuerlig sirkulær bevegelse fra hjulet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com