Dekorative tak flislegging tips

April 29

Dekorative tak flislegging tips


Himlingsplater ble opprettet i midten av det 19. århundre som et rimeligere alternativ til de populære hånd skåret gipstak som finnes i europeiske hjem. Opprinnelig laget av tinn, dekorative himlingsplater i dag kommer i både plast og metall varianter.

ekte Tin

For en oppdatert utseende, velg tinn fliser som har moderne design. Du kan også lage din egen tin taket design, for å gjøre taket mer personlig. Besøk en tin tak flis forhandler og arbeide med en konsulent på design, eller eksperimentere med en takplate design verktøy på nettet, slik som den som er tilgjengelig på tinceiling.ca. Bruk forskjellige gesimser, listverk, utførelser og fyllstoff for å se hvilke du liker best.

Stål

Være miljøvennlig, og velg presset stål dekorative himlingsplater laget av 60 prosent resirkulert stål. Disse brikkene hjelpe miljøet og er like attraktiv som tinn fliser. De kommer med en rekke utførelser, inkludert kobber, messing, og pulverlakkert hvite, som ligner støpt gips.

Plast

Plast dekorative himlingsplater er et godt valg, fordi de ikke er like utsatt for korrosjon fra fuktighet, og de kommer med de samme typer utførelser som de som brukes på metall fliser. Plasthimlingsplater er veldig lett og enkel å installere. Plast er spesielt egnet for miljøer der fuktighet vil være en vurdering, for eksempel en beachfront hjem eller en restaurant.

Antikk

Hvis du gjenoppretter en periode hjemme, eller hvis du er ute etter komplett autentisitet, er det mulig å finne ekte antikke tinn himlingsplater. Disse er tilgjengelige på eiendom salg, auksjoner og arkitektoniske restverdi verft. Men hvis du vil at utseende uten bekostning av ekte antikviteter, kan du finne fliser opprettet fra originalene fliser.

Kopper

For å skape en unik antikk utseende, velg kobber himlingsplater. Disse vil beholde sin skinnende brun utseende for en tid, men vil etter hvert overta aqua grønn patina at aldring kobber er kjent for. Hvis du ikke vil at dette ser ut, kan du himlingsplater behandles med et belegg som vil bevare den brune kobber finish.

Installasjon

Dekorative himlingsplater kommer i gjentatte mønstre av fliser som dekker en hel tak. Eller, de er store medaljonger, eller rikt detaljerte midtfelt, omgitt av listverk, gesimser og fyllstoffer. Installasjon vil avhenge av hvilken stil fliser du har valgt. Vanligvis kan flisene monteres ved å være knyttet direkte med spiker, med lim, eller falt på plass i løpet av en suspendert rutenett.

Prøver

Mange takplate forhandlere har prøvene tilgjengelig. Noen av dem kreve en liten avgift for å sende en gruppe av fliser, andre vil sende deg flisene gratis. Be om prøver av sine utførelser, også, slik at du kan få et bedre inntrykk av hvordan en bestemt farge vil se ut i rommet ditt før du foretar den endelige rekkefølgen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com