CD Burner programvare for CentOS

January 18

CD Burner programvare for CentOS


CentOS er en RPM-baserte Linux-distribusjon, så praktisk talt alle RPM pakken vil installere. Imidlertid gjenstår valg om å installere en disk brenning program fordi det er en RPM binær eller fordi den er laget for Desktop Environment.

Gnomebaker

Registrert på SourceForge på 27 desember 2004, er Gnomebaker en CD / DVD-brenning program laget for Gnome Desktop Environment, som er standard DE for CentOS. Som de fleste Linux-programmer, er Gnomebaker åpen kildekode og kilde modifikasjon og omfordeling er tillatt.

Brasero

Brasero er en CD / DVD-brenning program for CentOS Gnome Desktop Environment med en design fokus sentrert på intuitiv og funksjoner. Brasero støtter flere backends som growisofs å forbedre eller legge til funksjonalitet. Brasero kan også skrive et bilde til harddisken, samt sjekke integriteten av disker / filer.

Nautilus

Nautilus er innebygd filbehandler for Gnome Desktop Environment. I likhet med Windows 'evne til å brenne en CD eller DVD med Explorer, Nautilus på CentOS kan du raskt brenne en CD eller DVD. Mens det er mer begrenset enn andre tilgjengelige programmer, lar den deg til å brenne filer til en plate som helst, rett fra mappen som inneholder filene.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com