Hvordan lage håndverk ved hjelp av te kopper og skåler

February 19

Hvordan lage håndverk ved hjelp av te kopper og skåler


Hvis du har noen ekstra tekopper og skåler som du ikke bruker på huset ditt - eller du har plukket opp tilfeldige kopper og skåler fra din lokale sparsommelighet butikken - kan du bruke dem til å lage kreative og nyttige håndverk. Du trenger bare litt varmt lim og en gratis ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Legg en limstift i varmt lim pistol og plugge pistolen til et strømuttak.

2 Klem en prikk av lim på en knapp eller perle, og lim den inn i koppen. Fortsett denne prosessen til hele koppen er dekket. Du kan også lage en ramme rundt en kopp som er en solid farge.

3 La limet herde før du bruker eller vise. Du må håndvask dette begeret hvis du bruker den for å drikke.

1 Klem varmt lim på felgen av en lysestake som har en base, så som en pidestall staken. Trykk straks en dekorativ tallerken på toppen av lysestaken. La limet herde.

2 Klem en kvart størrelse mengde varmt lim inn i midten av tallerkenen. Trykk på kanten av en annen pidestall lysestake holderen (lysestaken holder nå vil være opp ned) inn i limet. La limet herde.

3 Klem varmt lim på undersiden av sokkelen staken holderen (det er limt opp ned på den første skål). Plasser den andre skål i limet. La limet herde. Fyll skåler med smykker, som ringer og øredobber.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com