Hvordan selge TV-show Ideer til Big Producers

January 14

Hvordan selge TV-show Ideer til Big Producers


Alle har hatt en idé til en stor TV-show på ett punkt i livet sitt. Mange er overbevist om at de har den neste store hit. Noen mennesker selv gå så langt som å utvikle disse ideene. Det er noen få utvalgte, men som gjør det foran de store tid produsentene å kaste sine ideer. For å selge dem på ideen din, må du være trygg, engasjerende og fremfor alt, har en idé som skiller seg ut over vrøvl som blir pitched til dem på en jevnlig basis.

Bruksanvisning

Create a logline. 1 Opprett en logline. Dette er en en-eller to-setning sammendrag av den foreslåtte TV-show. For eksempel "er en gruppe individer tvunget til å overleve på en mystisk øy etter sine fly styrter" beskriver forestillingen "tapte". "En gruppe urettmessig-dømt soldater går på lam, som tilbyr sine tjenester til de som trenger det" er "The A-Team». Sørg for at logline er overbevisende, eller du vil ikke engang komme gjennom døren.

Hire an agent. 2 ansette en agent. Det er en uheldig virkelighet i underholdningsbransjen som du ikke engang få en avtale for å kaste din TV-show til en stor produsent uten en agent. Du finner en liste over agenter på Writer Guild of America nettsiden (www.wga.org). Send spørringer, nettverk, gjøre hva du kan. Du har praktisk talt ingen sjanse for å selge showet ditt uten representasjon.

Find producers who specialise in your genre. 3 Finn produsenter som spesialiserer seg på din sjanger. Du ønsker ikke å pitch forestilling om en tannpleier til vampyr samfunnet til produsenten av "Gilmore Girls". Eller ville du ønsker å ta alvorlig cop-drama pilot til skaperne av "Family Guy". Det finnes alltid unntak, men vanligvis, hvis en produsent har produsert fem science fiction-show, hans sjette showet vil trolig være sci-fi også.

Write your show's bible. 4 Skriv din viser bibel. En TV-show Bibelen er en mester bok av alle seriens tomter, hemmeligheter, vendinger, karakterer, motivasjon, etc. Jo mer du vet om showet og den retningen du skal ta det utover pilot, jo mer effektiv du vil være i pitching ideen. Hvis du ikke vet hvor handlingen går utover pilotepisoden, vil det være lite sannsynlig at du vil ha nok til å opprettholde en full sesong.

Modify your idea to make it unique. 5 Endre din idé å gjøre det unikt. Sjansen er stor for at din produsent allerede har hørt konseptet før. Trikset er å ta kjente begreper og historier og slå dem opp for å gjøre dem skiller seg ut. Gi stripper et geni-nivå IQ eller gjøre gråsprengt krigsveteran en blomsterhandler. De samme gamle ideer bare ikke vil klippe den.

Pitch your idea. 6 Pitch din idé. Ikke bli skremt av de store produsentene. De kan bli trett av flertallet av sub-par ideer som sendes deres vei, men de er på jakt etter den neste store hit. Hold banen kort, mellom 10 og 15 minutter. Lenger, og du kan begynne å miste dem. Vær entusiastisk og trygg i din visjon. Kastet noen tvil til side som de kan alltid rettes når showet er plukket opp.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com