Hvordan Tegn en Detaljert Horse Head

December 20

Hvordan Tegn en Detaljert Horse Head


Den lange nese og store øyne av en hest inspirerer mange kunstnere som liker å tegne dyr. Detaljene som utgjør en hest ansikt og hode noen ganger utfordre kunstnere. Det finnes imidlertid en metode som gjør det mulig å fange opp en detaljert tegning av hestens hode på papir. Det er en ferdighet som de fleste kunstnere vet, men selv om du ikke vet det, er det enkelt å lære. Når du mestrer denne teknikken, tegning hestens hode som du velger blir enkel.

Bruksanvisning

1 Ta din hest av valget på film. Få nærbilder av ansiktet sitt, tar bilder av hodet fra forskjellige vinkler. Også ta bilder av detaljer du spesifikt ønsker å fange opp, slik som den hvite stjernen på sin nese eller dets lange øyevipper.

2 Skriv ut en kopi av hesten bildet. Velg en større størrelse som 8 inches med 10 inches; Dette gjør det mulig å bedre se detaljene.

3 Merk bildet med et rutenett, ved hjelp av en penn. Tegn en-tommers firkanter.

4 Bruk lys blyant slag for å tegne et rutenett på papiret. Rutenettet skal ha samme mål som rutenett på bildet og det samme antall ruter.

5 Tell antall grid firkanter som det tar for deg å komme fram til en av hestens øyne. For eksempel kan hestens høyre øye ligge fem grid rutene fra toppen av bildet og fem ruter fra siden.

6 Finn rutenettet plassen med samme tall på tegnepapir.

7 Se nøye på rutenett med hestens øye på den. Observer hvordan linjene som utgjør utsiden av øyet hans kurve innenfor firkanten. Legg merke til de vinkler som de treffer veggene i rutenett.

8 Sketch linjer i rutenett på papiret med de samme vinkler og kurver som bildets rutenett med hestens øye. Virkelig legge merke til detaljer som hvor lenge vippene er eller hvorvidt lyset reflekterer i hestens øyne.

9 Fyll ut resten av hestens ansikt på din rutenett papir, ved hjelp av rutenettet. Fang teft av sine nesebor, kurven av sine lepper og bøye av sine ører. Ta deg god tid med denne delen. Jo flere linjer du kommer ned på papiret, blir mer detaljerte hesten hodet.

10 Slette rutenettet på papiret.

11 Bruk skraveringslinjene skygge hestens hode. Klekking er en metode for skyggelegging som sysselsetter en rekke parallelle linjer trukket tett sammen for å fange de lyse og mørke områder i hestens ansikt og hode. Se på din referanse bilde ofte, å kopiere mønstre av lys og mørke du ser. Kart disse områdene ut på hestens hodet området ved å tegne en serie med lette strøk, fastsettelse av mønsteret over hele hestens ansikt og hode. Når du har skyggelegging detaljene ned, mørkere steder som krever mer skyggelegging ved å tegne linjene mørkere og trekker mer av dem nærmere sammen. Jo nærmere linjene du tegner, jo mørkere skygge.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com