Regler og Forskrift for sykehjem

July 30

Regler og Forskrift for sykehjem


Sykehjem, for ikke å forveksles med avgang fellesskap, er helseinstitusjoner for personer som ikke er syke nok til å bo i et sykehus, men krever omsorg som ikke kan gis i sine hjem, ifølge MedlinePlus fra det amerikanske National Library of Medicine. De eldre er ikke de eneste pasienter som må bo på et sykehjem, som disse medisinske sentre er for alle som krever 24-timers medisinsk oppmerksomhet. Sykehjem er regulert av den føderale regjeringen og av lokale statlige jurisdiksjoner; imidlertid visse regler og forskrifter gjelder for alle sykehjem i USA.

Resident Care

Sykehjem i USA er pålagt å sikre at alle innbyggere har en individuell plan. Hvis beboerne ikke er i stand til fullt ut å ta vare på seg selv, må sykehjem ansatte utføre daglige gjøremål, som stell, munnhygiene, etablere gode ernæringsvaner samt hindre beboere fra utviklings liggesår og andre forebygges plager. Sykehjem ansatte er lovpålagt å behandle alle innbyggere med verdighet og respekt. Beboere er å bli støttet i sin deltakelse i aktiviteter, som inkluderer sosiale programmer, religiøse praksiser og samfunnet sammenkomster; imidlertid rettighetene til en beboer skal aldri forstyrre rettighetene til andre sykehjemsbeboere. Til slutt, må sykehjemmene opprettholde behandlingsprogrammer for å forbedre livskvaliteten for beboerne. Dette kan være å tilby medisiner, delta i fysisk aktivitet og behandle alle plager raskt og ansvarlig.

Resident Assessment Forskrift

Føderale forskrifter krever sykehjem for å utføre bosatt vurderinger for å overvåke en beboerens fysiske og mentale stabilitet. Disse vurderingene er vanligvis utføres på kvartalsvis basis for å avgjøre om en bestemt behandlingsmetode er å øke livskvaliteten for bosatt. Når en person bosatt først innlagt på et sykehjem ansatte må gjennomføre en helhetlig vurdering. Denne dokumentasjonen må inkludere identifikasjonsinformasjon, kognitive mønstre, humør mønstre, fysisk funksjon og kontinens informasjon, samt en liste over noen pre-eksisterende helsemessige forhold og behandlingsmetoder for denne tilstanden. Ifølge staten du bor i, kan et sykehjem må samle annen vurderingsinformasjon.

Transfer / Utslippsforskriften

Sykehjem er pålagt ved føderal lov til å følge flere retningslinjer når det gjelder overføring av en person bosatt i nytt sykehjem eller helt utlading bosatt fra dagens anlegg. Regelverket for en overføring eller utflod sikre at en innbygger skal ha god tid til å gjøre avtaler med familie eller et annet anlegg. Hvis en beboer ikke er i stand til å betale den månedlige beløp for sykehjem omsorg, må et anlegg gi beboeren 30 dagers varsel om utskrivning eller overføring. Alle overføringer og utslipp skal gjøres ut skriftlig og sendes til beboerens familie eller juridisk representant for å sikre beboer og eventuelle omsorgspersoner er fullt klar over situasjonen.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com