Hvordan velge en maling farge som matcher murstein

August 15

Hvordan velge en maling farge som matcher murstein


En av kvalitetene naturlig murstein er rikdommen som tilbys av de små fargevariasjoner som er i leire eller annet materiale som murstein ble gjort, hvordan klossene reagerte på baking eller herdeprosessen, hvordan de har alderen, og i tilfelle brukte murstein, hvordan de har blitt resirkulert. Denne fargen mangfold kan gjøre det vanskelig å plukke en farge valg for maling som en eksakt match for en murstein overflate og ofte et fargevalg som forskjønner den generelle utseendet med enten lysere eller mørkere nyanser og fargetoner eller godt utforskede fargekombinasjoner kan være det beste alternativ.

Bruksanvisning

Velg en farge visuelt

1 Samle maling farge chip strimler fra stativet på maling butikken som du tror kan være en kamp for fargene i murstein. Låne eller kjøpe en komplett farge fan fra maling butikken kan gjøre prosessen med matchende enklere.

2 Ta fargen chip strimler eller farge fan hjem og visuelt matche den nærmeste fargen chip til fargene i murstein.

3 Hvis du har en ekstra murstein med de fargene du ønsker å matche, reversere prosessen og ta det med til maling butikken og kamp til nærmeste brikkesettet eller fan mens det.

Bruk digital teknologi for å finne den Brick Paint Color

1 Skann murstein med en håndholdt scanner, slik som de som tilbys av noen store fargehandlere, som et alternativ til å matche fargen ved øyet. Både Benjamin Moore og Sherwin Williams tilby smarttelefon teknologi i form av gratis programmer. Skanneren returnerer nærmeste maling chip kode og navn for å matche fargen skannet.

2 Ta et nærbilde bilde av murstein med et digitalt kamera. Last opp bildet til en datamaskin med en fargekorrigert å overvåke og justere farge hvis nødvendig.

3 Bruk en gratis eller kommersiell pixel vekk program (satt til RGB-fangst) for å få fargen på noen piksel i bildet. De fleste grafiske, illustrasjon, maling og farge programmer har dem bygget i.

4 Input RGB-koden inn i et gratis program som lar deg velge farge samlinger fra de fleste store maling selskaper og returnerer de nærmeste malings kampene sammen med navn og fargekoder. De fleste store maling selskapets nettsider har også evner til å konvertere RGB-koder for å male farger i sine samlinger.

Utforske fargealternativer og Paint Nesten eller Med Eksempel Paint

1 Input fargekoden til en rekke gratis eller billig fargevalg og leteprogram som lar deg eksperimentere med ulike nyanser og nyanser av farge og prøve ut ulike farger for å se hvordan de går sammen og kan passe med andre aspekter av utvendig som landskaps.

2 Virtual maleri programmer er tilgjengelig på de fleste alle de store maling produsentens nettsider, og gi deg en oversikt over hvilken farge ordninger du velger vil se på tilsvarende hus eller på egen hånd hvis du laster opp et bilde og maske av de ulike områdene. De fleste har også foreslå mulige fargevalg basert på startfargevalg, fargeteori og aktuelle fargetrender.

3 Mange maling produsenter tilbyr små prøveflasker eller poser med maling i mange farger for å prøve å binde seg til liter og liter.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com