Hvordan være en modell Over 40

July 12

Hvordan være en modell Over 40


Når folk flest tenker på modeller, tenker de på ungdom og helse. Dette kommer ikke som noen overraskelse, ettersom statistikken viser gjennomsnittlig rullebanen modellen er mellom 17 og 19. Selv om det kan sikkert være mer utfordrende å oppnå jobbe som modell i en alder av 40, kan du øke sjansene dine ved å opprettholde kroppen din og hud og markedsføring selv ordentlig.

Bruksanvisning

1 Spis riktig. Kroppen din er ditt produkt, så du trenger å spise sunn, næringsrik mat - noe som betyr å basere dine måltider rundt frisk frukt og grønnsaker. Når du kommer til 40, begynner kroppen å brenne kalorier mindre effektivt som sin metabolisme begynner å sakte; derfor de eldre du er, jo mer viktig det er å holde seg til en strengere diett enn da du var 20 eller 30.

2 Exercise. Jo eldre du er, jo vanskeligere kan det være å holde seg i form og opprettholde en sunn, tonet figur. Din metabolic rate minker når du fyller 40. Du kan finne du må trene dobbelt så mye bare for å opprettholde vekten.

3 Rub anti-aldrende hud krem på ansiktet hver kveld før du går til sengs. Opprette en effektiv hudpleie regime og følg den strengt. Som du alder, begynner huden å synke og vise fine linjer, rynker og andre aldringstegn. For å bekjempe tegn på aldring du kan stole på anti aldring hudpleie produkter og følge grunnleggende hudpleie regler: vaske av all sminke før du går til sengs; holde seg ute av solen; og unngå usunn vaner som røyking, noe som kan føre til for tidlig aldring.

4 Se etter katalog arbeid. Rullebane modellering kan være den vanskeligste området for å finne arbeid, og karrieren til en rullebane modell er ofte over før hun snur selv 20. Som en 40-pluss modell, har du bedre sjanser til å bo i bransjen, og å bli ansatt for arbeidsplasser hvis du gjelder å modellere for kataloger.

5 Leie en talent agent. Å ha noen med erfaring søk etter alderstilpasset arbeid øker betydelig sjansene for å bli ansatt. Hvis du er over 40 år, har du sannsynligvis har nok på tallerkenen din. Ta vare på din partner, barn, karriere og andre forpliktelser kan forlate deg med lite ledig tid til å tilbringe søker etter modelleringsarbeid.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com