Hvordan koble en PVC Flange Lead Pipe

May 9

Hvordan koble en PVC Flange Lead Pipe


Før bygge kodeendringer, ble kloakknettet i eldre boliger laget av leire, støpejern eller bly. Nye boliger har generelt kloakknettet laget av enten PVC eller ABS hardplast. Ved tilkobling av en PVC-toalett flens til en eksisterende bly avløpsrør, blir forbindelsen mellom de to materialer fremstilt med en fleksibel gummikobling. Toalett flenser ser ut som en liten del av plastrør med en leppe festet i den ene enden, som har skruehull brukes til å feste flensen til baderomsgulvet.

Bruksanvisning

1 Mål mellom toppen av ledelsen rør og en tomme under overflaten av gulvet bad. Bruk en håndsag til å kutte en del av 4-tommers PVC avløpsrør til den lengden. Dugde rett og skrape bort alle grader eller plastfragmenter fra kuttet med en arbeider kniv.

2 Slip en gummi flens halvveis på enden av blyrøret. Skyv nylig snitt seksjon av PVC-rør inn i den andre halvparten av gummi flensen (flensen vil være nye halvparten på blyrøret, og halvparten på PVC-rør). Trekk til metall klemmer rundt hver ende av flensen med en skrutrekker.

3 Påfør PVC primer rundt toppen utenfor enden av den delen av PVC-rør. Også prime innsiden bunnen av PVC toalettet flensen. Gjelder PVC-sement til begge primet områder og skyver flensen ned på PVC-rør, slik at flensen leppe hviler på gulvet. Installer en 5/8 tommers galvaniserte skruer gjennom hullene i flensen leppe og inn i gulvet. Flensen er nå festet til den ledede røret.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com