Retirement gave ideer for en 63 år gammel kvinne

September 9

Retirement gave ideer for en 63 år gammel kvinne


Når en ansatt trekker seg fra et selskap en pensjonisttilværelse gave er vanlig, særlig hvis den personen har vært med selskapet for en rekke år. Pensjonering gaver bør gjenspeile den enkeltes interesser. Det finnes mange flotte gaveideer for en 63 år gammel kvinne som er i ferd med å trekke seg tilbake.

Abonnement

Ulike månedlig abonnement for vin, sjokolade, ost, frukt, blomster osv kan være gode gaver til en pensjon kvinne. Disse kan være bra fordi de ikke er engangs gaver; kvinnen vil fortsette å motta dem for et helt år for å vise hvor mye hun betydde for selskapet. Kontroller at elementet hun vil motta hver måned er noe hun virkelig nyter.

Personlige gaver

Personlig smykker kan være en utmerket presang til en 63 år gammel kvinne. En klokke eller armbånd gravert med hennes navn kan være veldig spesielt. I tillegg kan en gravert bilderamme eller penn med firmanavn og år med selskapet tillate henne å holde på de spesielle minner fra selskapet i årene som kommer.

Hobby-relaterte gaver

Hvis avtroppende kvinnen er en fan av golf, tennis, hagearbeid eller annen hobby, en pensjonisttilværelse gave relatert til hennes hobby er meget gjennomtenkt. Disse typer gaver viser at selskapet og kollegaer virkelig bryr seg om hennes interesser og hobbyer. En ny golf bag, hagesett, eller tennisracket holderen er alle utestående valg. I tillegg kan noen av disse elementene være personlig med broderi eller monogramming.

gave~~POS=TRUNC

Gavekurver er kjempefint ideer fordi de kan inneholde flere typer elementer, og de kan kjøpes eller sette sammen selv for å sikre at alle elementene som skal nytes av pensjonisten. Noen allerede-laget gave kurv ideer inkluderer cookie kurver, kurver med elementer for å skjemme bort henne og vin og / eller ost kurver. Hvis du monterer kurven selv, noen av punktene nevnt ovenfor er bra, i tillegg til bøker om pensjonering eller reiser, sjokolade, blomster og gave tokens.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com