Hvordan lage en mobil av Rock Cycle

September 8

Hvordan lage en mobil av Rock Cycle


Mobiltelefonen er en populær skole prosjektoppgave for barn i alle aldre. Disse fritt bevegelige skulpturer, laget for å henge fra et tak eller vindu, blir ofte brukt for å skildre ulike vitenskapelige prosesser i en lett-å-forstå, visuelt format. For å skape en mobil av rock syklus, som viser miljøendringer som påvirker sammensetningen av bergarter, er det viktig å forstå rock syklusen selv. Når håndverkere føler seg trygg i sin evne til å forklare rock syklus, gjør en mobil blir en kreativ laging prosjekt.

Bruksanvisning

1 Referanse et diagram av rock syklus for å få en forståelse av hva mobil vil skildre. Rock sykkelkart er tilgjengelig på nettet, eller ved å referere en vitenskap lærebok.

2 Skjær en papp sirkel ca 12 inches i diameter. Poke et hull i hver kvadrant av sirkelen, nær utenfor omkretsen, ved hjelp av saks eller et hull punch. Loop en 12- til 18-tommers hyssing gjennom hvert hull og fest den med en enkel knute. Samle fire strenger på toppen og knytte dem alle sammen. Fest en ekstra hyssing ved å koble knute. Sikre denne strengen til midten av tråden hengeren. Papp sirkelen skal nå være forsvarlig dingler fra hengeren.

3 Etter bergartskretsløpet diagrammet, spor og kutte ut ikoner for hvert element av syklusen: magmatisk bergart, metamorfe rock, sedimentære bergarter, sedimenter og magma. Bruk grå bygging papir for å representere typer stein, røde for magma og brune å illustrere sediment. Pynt papiret og merk den i henhold til syklus diagrammet. Kutt ut pilene for å representere de forskjellige prosesser i syklusen, inkludert kjøling, smelting, forvitring og erosjon, varme og trykk og komprimering. Bruk en annen farge for hver prosess pil og merke dem med en markør.

4 Staple hvert bygging papir element og bue til en 8- til 12-tommers hyssing. Punch nok hull i et sirkulært mønster rundt mobilens pappskive for å imøtekomme alle de elementer av rock syklus. Inkludert prosess piler, bør du ha ca femten hull. Ordne hullene på en måte som gjør at de elementene som skal vises i et mønster som minner om rock syklus diagram.

5 Tre snoren i hver stein syklus element gjennom hullet hvor den skal henge. Fest strengen til toppen av papp-plate ved hjelp av et stykke tape. Sjekk det endelige produktet for å sørge for at hver del av fjellet syklusen henger på riktig sted, i henhold til diagrammet. Omplassere noen elementer som kan være på sin plass.

6 Hang det ferdige mobil fra en krok i taket eller innsiden av en vinduskarm.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com