Hvordan bruke et kompass i AutoCAD

April 9

Hvordan bruke et kompass i AutoCAD


Et kompass beskriver verden gjennom inndeling av en sirkel. Det finnes to typer kompass: verktøyet for plangeometri og en metode for å definere retning eller orientering. Begge typene er viktig i AutoCAD, en dataassistert konstruksjon (DAK) program som skaper tegninger på datamaskinen. Geometri kompass konstruerer en sirkel, så sirkelen verktøyet brukes i AutoCAD. Mens definerer retning bærer vinkler for topografiske undersøkelser, og AutoCAD Surveyor bruker enhetene peiling vinkler.

Bruksanvisning

1 Åpne AutoCAD. Velg "New" fra "Fil" menyen for å opprette et nytt prosjekt fil.

2 Type "Circle" i kommandolinjen. Klikk med musen på midten av sirkelen og skriv dimensjonen av sirkelens radius. Sirkelen fungerer som geometri kompass i AutoCAD. Skriv "Line" for å tegne rette linjer. Klikk med musen to ganger i tegningen vinduet for å definere to endepunkter linjens. Linjen fungerer som geometrirettholt i AutoCAD. Bruk "Circle" og "linje" verktøy sammen for å trekke de klassiske konstruksjon av plangeometri, inkludert halverer, likesidet sekskant og tangent linjer.

3 Type "enheter" i kommandolinjen og endre "Angle Type" til "Sakkyndige Units." "Sakkyndige Units" bruker himmelretningene for å beskrive en vinkel. For eksempel "N45d0'0" E "beskriver en 45-graders linje, der" N45d0'0 "E" betyr "45 grader øst for nord." Endre "Base Angle Veibeskrivelse" i "Drawing Units" vinduet for å flytte azimuth av et kompass for alle andre "Angle Type," som "Desimalgrader" og "radianer." Som standard "0" kjører "øst" langs positive "X" aksen. Du kan endre "Base Angle Veibeskrivelse" til noen av de himmelretningene, for eksempel "Nord".


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com