Hva er forskjellen mellom rørgjenger & gjenger

May 1

Hva er forskjellen mellom rørgjenger & gjenger


Tråd refererer til en intern mønet, eller spiralformede struktur, som brukes til å konvertere mellom rotasjonsbevegelse, eller at en ekstern (hann) gjenge, eller utvendig gjengediameter, for å rotere langs aksen av en intern (hunn) gjenge for å feste dem sammen. Rørgjenger og kabelrørgjengene aktiver beslag til å delta sammen, men varierer i design.

definisjoner

Rørgjenge refererer til en skruelinjeformet eller spiralformet forhøyning, som ligger ved den ene enden eller begge ender av et rør som gjør det mulig for to rør til å gå sammen. Gjenger refererer til en skrueformet ås plassert i den ene enden av et rør som smalner av, eller er utformet med et smalere snitt ende.

tetting

Rørgjenger, på grunn av sin kvadratiske form, funksjon som en mekanisk tetning eller en enhet som brukes til å bli komponentene sammen for å inneholde trykk. Kabelrørgjengene taper for å danne en strammere, tettsittende tetning i stand til å bedre tåle lekkasjer.

applikasjoner

Rørgjenger, som vanligvis brukes i høytrykks rørledninger i industrielle systemer, benyttes også i VVS-programmer. Rørleggere, når du bruker rørgjenger, gjelder tetting forbindelser til leddene for ekstra lekkasjebeskyttelse. Kabelrørgjengene er konstruert for bruk i væskefordelings rørsystemer på grunn av deres evne til å danne en våt tetning.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com