Kunstige verandaen planter

May 19

Kunstige verandaen planter


Ikke alle av oss kan bli født med grønne fingre, eller har nok tid til å holde liv i dem. For de som blir lei av hengende blomster og visnet løv, ved hjelp av kunstige planter kan være en livredder, spesielt på et så høyt synlige området som en verandaen. Når det brukes riktig, kan kunstige planter legge frodig farge og sunn tilstedeværelse til et område. På samme tid, kan de redusere vedlikehold og risiko forbundet med virkelige planter. Det er viktig å handle nøye når du velger kunstige planter, som feil anlegget kan ha en negativ effekt på en plass.

topiaries

Topiaries gjøre store kunstige planter fordi de er relativt enkle i utseende og kan lett se realistisk. De er også store og har en sterk tilstedeværelse. Fra einer til buksbom, topiaries er egnet for alle årstider, og du trenger ikke å flytte eller erstatte dem når årstidene endres. Topiaries se bra ut i entryways og flankerer døråpninger. Disse kunstige planter skaper en varm og velkommen miljø der du kan gå inn i et hjem. Kontroller at Topiary du kjøper er UV-bestandig og vil ikke falme i direkte sollys. Populære typer topiaries omfatter spiral, kjegle og ball topiaries.

Ferns

Kunstige bregner er en annen utendørs anlegg som fungerer godt på en veranda. Bregner er grønne planter som forbedrer utseendet på en veranda uten å trekke for mye oppmerksomhet til seg selv. Sett kunstige bregner i hengende kurver eller vindu kurver for å øke synligheten og legge til en frodig og grønt preg til din veranda. Kunstige bregner laget av vinyl er spesielt egnet for en utendørs veranda fordi vinyl ikke falmer mye og er svært slitesterk og værbestandig.

Geranier og Gardenias

Geranier og gardenias er enkle blomstrende planter som bidrar dekorere og gir liv et område uten å trekke for mye oppmerksomhet til seg selv. Kunstige geranier og gardenias er spesielt naturtro og kan se fantastisk når puttet på en veranda. Geranier og gardenias har store ikke-blomstrende områder og handle mye som busker når det gjelder å fylle rommet med grønne og grønne blader. Når du velger blomster som geranier og Gardenias, husk å se etter UV-bestandige materialer som ikke vil falme i sollys.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com