Instruksjoner for å bygge et reir for en Ringneck Dove

July 21

Instruksjoner for å bygge et reir for en Ringneck Dove


Ringneck duer har blitt holdt som kjæledyr i århundrer. Mindre enn duer, duer har lignende vaner og avl krav og kan tilpasse seg nesten alle miljøer. Ringneck duer la det svake reir som er litt mer enn grunne hauger av gress og kvister. Oppdrettere som ønsker å beskytte egg og unge duer gir ofte en solid beholder for paring pair. Disse beholderne må være minst fire inches i omkrets og kan være rund, firkantet eller rektangulær. De kan være bygget i tre eller papp. Noen oppdrettere med bruke grunne blomsterpotter.

Bruksanvisning

1 Lag et rektangel av papp som måler 11 inches med 9 inches.

2 Tiltak 2 1/2 inches fra kanten og trekke en linje på alle fire sider. Brett papp innover på alle fire linjer.

3. Skjær en 2 1/2-tommers sliss på brettene på hver side av den 11-tommers side. Dette vil gi deg en fane på hver side av en seks-tommers side. Gjenta på den andre 11-tommers side.

4 Plasser en prikk av lim på fanen. Brett side opp og lim fanen til innsiden av seks-tommers side. Hold fanen på plass med en binders til limet tørker. Gjenta på den andre siden. La limet tørke helt og fjerne binders. Du vil nå ha en grunne pappeske.

5 Plasser fuglefjell boksen på gulvet av Ringneck duer 'bur. Gi duer med et utvalg av tørket gress, barnåler og halm. I en nødsituasjon, bare plassere nok reirmateriale i boksen for å hindre at eggene fra skli rundt, men forlate rikelig rom for duene å se og sitte på eggene.

6 Kast papp hekkende boks etter ungene har fløyet fra redet.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com