Best hjemme Espresso Grinders

September 4

Best hjemme Espresso Grinders


Espresso er en kaffedrikk som er laget ved å tvinge varmt vann under trykk gjennom finmalt kaffe. Bakke espresso kan kjøpes i butikker, men sliping hele bønner like før brygging gjør det beste og ferskeste espresso. En kvalitet espresso jeksel er nødvendig og kan bli funnet i kjøpesentre, hjem kjøkken forsyne butikker og gjennom nettbutikker. Prisene varierer.

Pro Line Series Av KitchenAid

Anbefalt av Mat og Vin online magazine, Pro Line serien av KitchenAid har en grind kontrollhjulet for riktig espresso konsistens. Den har også et spesielt utstyr som styrer måten espresso helles i grader. Burr kuttere er spesielle blader som bidrar male kaffen uten å produsere varme fra friksjon. Dette er viktig fordi varme ødelegger smaken av kaffe. Denne modellen har også en glassbeholder som minimerer klynge av kaffe grinds. Pris: ca £ 130, avhengig av sted.

Mazzer Mini Espresso Grinder

Den Mazzer Mini Espresso Grinder er også anbefalt av Food and Wine online magazine. Mazzer er kjent i Italia og rundt om i verden for å produsere kvalitet espresso kverner og setter standarden for kvalitet i kaffeindustrien. Dette kvern har et uendelig antall måter å slipe din espresso. Det gir kaffeelsker muligheten til å male bønner fra grov til veldig fine. Et spesialverktøy utleverer de grinds rett inn i espresso for optimal friskhet. Pris: ca £ 357, avhengig av sted.

Capresso 560,01 Infinity

For de med mer begrensede midler, er Capresso 560,01 Infinity sies å være en av de beste espresso kverner tilgjengelig for under £ 65. Det har kommersiell karakter stål grad blad for konsekvent sliping, for ikke å nevne innstillinger som gjør for en veldig fin grind. En annen fordel er dens stille drift.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com