Liste over daglige behov for eldreomsorg

December 22

Liste over daglige behov for eldreomsorg


Eldre mennesker har ulike utfordringer og behov enn resten av befolkningen som må være oppfylt hver dag for dem å leve et selvstendig så lenge som mulig. Vaktmestere skal hjelpe dem med å dekke disse behovene uten å svekke deres helse og sikkerhet.

Personlig hygiene

Starter først i morgen, er god hygiene viktig. Tennene må bli børstet, og proteser må være gjennomvåt. Enten eldre mennesker under din omsorg ønsker å dusje eller bade daglig eller noen få dager, må sikkerheten være en topp bekymring. Rekkverk og sklisikre matter kan hjelpe dem å opprettholde balanse og forebygge fall. Noen seter passer i badekar, og en annen type faktisk løfter person i badekaret fra utsiden. Hvis inkontinens er et problem, vil voksen bleier må bæres og skiftes regelmessig.

Mobilitet

Mobilitet blir en bekymring hvis personen under omsorg har muskelsvakhet, synstap, eller andre helsemessige forhold som kan oppstå med aldring. Hvis eldre person trenger en rullestol, vil hjemmet trenger en rampe og andre rullestolbrukere funksjoner. Tilsvarende kan turgåere og canes være nødvendig for å hjelpe ham med å komme rundt trygt.

Ernæring

Det er viktig å sikre at en eldre person under omsorg fortsetter å spise ordentlige måltider, spesielt hvis hun lever alene og kan ha problemer med matlaging. Det kan være fristende for henne å snack i stedet for å lage mat for en person, som kan føre til mangelfull næring. Sjekk etiketter og kjøleskap elementer ofte og kaste ut alle utløpte elementer. Hvis det er vanskelig for henne å komme seg rundt, kan hun ikke være i stand til å holde fersk mat på hånden, så det er opp til pleieren å holde en sunn balanse av fersk mat tilgjengelig. En vaktmester kan tilberede mat på forhånd og fryse måltider som skal varmes opp og spist. Volunteer og betalte tjenester også kan få inn sunne måltider regelmessig.

Resepter og legebesøk

Helsemessige problemer som krever oppmerksomhet blitt en større bekymring med alderen. Hvis eldre person under omsorg har en tilstand som krever medisiner foreskrevet av lege, er det viktig at han tar medisiner til rett tid og i riktig dosering. Hvis han bruker over-the-counter produkter også, er det viktig å lese etiketter og kontakt lege eller apotek for å sikre at produktene har ingen mulige interaksjoner med reseptbelagte medisiner. Se for mulige bivirkninger av medisiner, og hjelpe ham opprettholde regelmessig legebesøk ved å tilby transport og gjøre avtaler om nødvendig.

Trening og aktivitet

Trening er viktig for å opprettholde muskelfunksjon og for å holde eldre mennesker så sunt som mulig, og sosialt samvær med andre mennesker og delta i tanke stimulerende aktiviteter er like viktig. Noen aktiviteter må planlegges i henhold til mobilitet og helsemessige problemer, men gitt de eldre folks sinn og kropper blir stimulert, aktivitetene kan være så enkelt som å lese en bok og gå en tur.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com