Ideer for en gammeldags Hollywood Wedding

September 3

Ideer for en gammeldags Hollywood Wedding

Ideer for en gammeldags Hollywood Wedding

Spesielt hvis en engasjert par er film buffs (selv om de ikke trenger å være), forme et bryllup rundt en gammeldags Hollywood-tema kan sette et elegant og glamorøs vibe. Dette motivet kan også hjelpe bruder bestemme brudekjoler og guide par når det gjelder å plukke ut dekorasjoner og velge fester.

Invitasjoner

For teknologisk avanserte par, send en film montasje i stedet for en vanlig invitasjon. Cherry-plukke scener fra slike filmer som "Father of the Bride" (1950), «det måtte være deg" (1947) og "Sabrina" (1954), hvor par er å si "jeg elsker deg" og "jeg gjør . " Sett dem sammen forord et klipp som har invitasjonen informasjon. Eller sende invitasjoner som ser ut som gammeldagse filmplakater. Sett par navn etter ordene "starring" og liste foreldrene til snart å være nygifte under "Regissert av" eller "Produsert av" titler. Sett dato for bryllupet som "Premiere" dato.

antrekk

For å sette den klassiske stemning, bør menn ha enten svart tuxes eller tuxes med hvite jakker og svarte cummerbunds. Det finnes en mengde brudekjoler fra gamle Hollywood-filmer som kvinner kan bruke som inspirasjon. I 1957 filmen "Funny Face," Audrey Hepburn hadde på seg en te-lengde kjole med tyll skjørt som blusset ut rett under knærne og en bodice med avkortet ermer og høy hals. Bruder kan også ta signalet fra virkelige brudekjoler som Hollywood starlets hadde på seg. Når Elizabeth Taylor giftet Nicky Hilton i 1950, hun hadde på seg en kjole som var laget av hvit sateng med en overlapping av chiffon og en kjæreste halsen. Kjolen ble også dekket med frø perler, og sløret var festet til en tiara.

centre

I stedet for tabellen tall, merke dem etter kjente landemerker Hollywood og lage centre som representerer hver lokalitet. For eksempel, navn en tabell "Grauman Chinese Theatre", som åpnet i 1927. Sett en gruppe kinesiske takeaway bokser i en sirkel og fylle dem med popcorn. I midten av boksene, sette en miniatyr plakat av "The King of Kings", en Cecil B. DeMille film som var teatrets første visningen. Ring en annen tabell "Rodeo Drive". Siden gaten er kjent for sine dyre butikker, fylle en krystall bolle med store falske diamanter, falske kredittkort og store Rhinestone ringer. Omgi bollen med enten champagneglass eller en fjær boa og bruke små høy hæl sko som sted-kortholdere. Sett en liten "Hollywood" skiltet på et annet bord og omslutter den med engangskamera som gjestene kan ta med hjem, samt leketøy store filmkameraer og Clapper boards.

decor

Hold dekorasjoner gull og sølv for å reflektere glam vibe. For resepsjonsområdet, sette opp en inngang som ser ut som inngangsporten til Grauman Chinese Theatre. Legg ut en rød løper og, hvis mulig, sette opp strobelys. Hvis lokalet har en lysekrone, henge gull og sølv tinsel og miniatyr diskokuler fra taket for å gjøre rommet gnisten. Hang plakater av kjente romantiske filmer som "The Philadelphia Story", "Casablanca", "My Fair Lady" og "An Affair to Remember" på veggene.

Underholdning

Sett opp en skjerm og spille kjente romantiske scener fra klassiske filmer. Eksempler på dette er når Claudette Colbert blinket litt etappe i "It Happened One Night" for å ta en tur for henne og motspiller Clark Gable eller når Rhett Butler feid Scarlett O'Hara av hennes føtter og tok henne oppe i "Tatt av vinden . " Også leie et orkester å spille storband-swing musikk.

favours

La gjestene ta hjem en plast popcorn bøtte fylt med romantiske filmer. Hold deg til et tema og enten gjøre dem alle musikaler - som kan omfatte "Møt meg i St. Louis", "Seven Brides for Seven Brothers" og "Singing in the Rain" - eller feste med komiske sjangeren og sette sammen en stable slike filmer som "His girl Friday" og "High Society". En annen idé er å skrive dato for bryllupet og parets navn i sølv eller gull maling på en Clapper styret for hver gjest. For en gjør-det-selv-gave, skrive minneverdige romantiske sitater fra filmer i en miniatyr bok.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com