Hvordan duft kongler til jul

April 5

Hvordan duft kongler til jul


Kjelleren kongler er en festlig måte å bringe duften av julen inn i ditt hjem. Kongler gjøre stor brann forretter. Før du kaste dem, bruke dem til å lage hjemme friske dufter. Du kan legge dem til kurver og mesh for å lage rimelige gaver til naboer, familie og venner. Bruk kongler i julen kranser og i centre på din ferie tabellen.

Bruksanvisning

1 Mix pickling krydder, kanel og nellik i en bolle. Legg oljer som sandeltre, appelsin, kanel eller balsam. Bland grundig i bollen. Lag forskjellige luktene ved å forberede boller av vanilje olje, oransje olje, eller vinter å gi din pinecone bukett en variasjon.

2 Plasser kongler i en stor plastbeholder. Ordne dem slik at de danner et enkelt lag i bunnen. Du kan også bruke en plastpose. Spray kongler med limet spray direkte inn i beholderen, sikter vekk fra ansiktet for å holde fra å puste inn røyk. Dekk beholderen og rist for å slå de kongler og gjenta prosessen for å sikre kongler er belagt helt.

3 Hell beising krydder og olje blandingen over kongler. Lukke beholderen og riste beholderen for å fordele blandingen jevnt. Tømme kongler inn i en åpen flat tallerken og la dem tørke. Å intensivere aroma, forsegle kongler i en plast glidelås bag eller tillate dem å være dekket i plast container i opptil syv dager.

4 Legg kongler til kurver for gave å gi eller vise i ditt hjem for å gjøre rommene lukter friskt. Bruk maske poser eller fargerik cellofan vikle til festlig vise duftende kongler. Når lukten begynner å avta, kaste dem i peisen for at siste utbrudd av duft.


© 2020 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com