Brannforskrifter på dørlåser

May 25

Brannforskrifter på dørlåser


En brann nødsituasjon kan være en livstruende opplevelse, men skade på eiendom kan reduseres ved riktig dører og dørlåser er installert. Organisasjoner som National Fire Protection Association opplyse offentligheten om de beste mekanismer for brannsikkerhet, inkludert riktig dørlås installasjon og vedlikehold.

National Fire Protection Association Anbefalinger

The National Fire Protection Association er en USA-basert non-profit organisasjon som har foreslått brannvern lovverk internasjonalt siden 1896. Mange av deres forslag er vedtatt som lov i hele USA og i de fleste land rundt om i verden. En av de viktigste bidragene fra the National Fire Protection Association er deres sett med anbefalinger om dørlåser og branndører.

Livet Safety Code 101

The Life Safety Code 101 er et dokument fra National Fire Protection Association beskriver det generelle behovet for trygge utganger. Dokumentet sier at alle bygninger må sikres for beboere eller ansatte, men alle dører må også være tilgjengelig for exit av folk inne i bygningene. Låser som trygt kan sikre en bygning, men ikke felle beboere eller arbeidstakere blir foretrukket for maksimal brannsikkerhet. Det er også flere supplerende endringer i denne koden. Den viktigste endringen er at alle branndører må være tydelig merket.

automatiserte systemer

Brannsikring tillater automatisert door lock-systemer som låser dørene fra utsiden, men automatisk åpne i tilfelle brann. Disse dørlåser er elektronisk koblet til et brannvarslingssystem. Døren låses åpne når røykvarslere aktivere. Ulempen med dette systemet er forklart av Michael Minieri i bladet Security Management: Minieri hevder at automatiserte dørlåser er upålitelig fordi røykvarslere er ofte aktiveres av falske alarmer. I stedet er systemer som aktiveres når to eller flere røkdetektorer gå av foretrukket.

Occupational and Safety Hazard Organization

Occupational and Safety Hazard Organization (OSHA) krever at branndører i USA kan bare låses hvis døren har et automatisk system. Branndører kan ikke holdes åpen av tau bundet til den motsatte veggen eller kiler. OSHA Office of Compliance håndhever brannen dør forskrifter og skjermer branndører i næringsbygg og boliger.

Branndør testing

The Office of Compliance og sikkerhetstester og sertifiserer branndører installert i bygninger over hele USA De fleste av testene fokus på at branndører opprettholde styrke under en brann. Men denne regjeringen byrået sikrer også døren låses arbeider konsekvent.


© 2019 termigone.com | Kontakt oss: webmaster# termigone.com